Αναστασία Τουρούτογλου

Το βιντεοκλίπ της Nicki Minaj για το "Anaconda" έσπασε κάθε ρεκόρ καταφέρνοντας μέσα σε 24 μόλις ώρες να φτάσει τα 266 εκατομμύρια views. Από τότε φυσικά δεν έχει σταματήσει να συζητιέται ενώ τα «κόλπα» της Nicki στο εν λόγω βίντεο έγιναν μόδα, σε λίγο για να γυρίσεις βιντεοκλίπ θα είναι υποχρεωτικό να βάλεις και λίγο twerking μέσα. 
 
Πώς έχουν πάρει όμως οι ηλικιωμένοι άνθρωποι την κυκλοφορία ενός τέτοιου βιντεοκλίπ; Γνωρίζουν την τραγουδίστρια; Έχουν δει το βίντεο; Κι αν όχι ποια είναι η πρώτη τους αντίδραση όταν το βλέπουν; Oι Fine Brothers, το δίδυμο που είχε στο παρελθόν φτιάξει το React series, μάζεψε μερικούς ηλικιωμένους με σκοπό να καταγράψει στην κάμερα τα πρώτα τους σχόλια όταν βλέπουν την Nicki να χορεύει ημίγυμνη τραγουδώντας το Anaconda. 
 
Οι αντιδράσεις τους ποικίλλουν ανάμεσα στο γέλιο, το σοκ, την απορία και την αποδοκιμασία. Μέχρι εδώ ωραία και αναμενόμενα. Η μεγάλη πλάκα όμως αρχίζει όταν τους εξηγούν ότι  η Nicki λέγοντας "Anaconda" δεν εννοεί το φίδι αλλά κάτι τελείως διαφορετικό...
 

{youtube}zx-WoMdBfV8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured