Αναστασία Τουρούτογλου

Στις Η.Π.Α., η Μαύρη Παρασκευή (η επόμενη μέρα δηλαδή της Γιορτής των Ευχαριστιών) είναι αναγνωρισμένη ημιαργία και έχει συνδυαστεί τα τελευταία χρόνια με ένα όργιο υπερκατανάλωσης: χαρακτηριστικά, θεωρείται ως η πιο επικερδής μέρα όλου του έτους για τα αμερικανικά καταστήματα, ξεπερνώντας ακόμα και τη χριστουγεννιάτικη περίοδο.
 
Διόλου περίεργο, λοιπόν, που οι Αμερικανοί δισκοπώλες έχουν κι αυτά μπει με τα μπούνια στην υπόθεση Μαύρη Παρασκευή, ανακοινώντας ειδική Ημέρα Δισκοπωλείων για την 28η του Νοέμβρη. Ήδη ανακοινώνονται μάλιστα διάφορα ονόματα που θα συμμετάσχουν με αποκλειστικό υλικό, ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η St. Vincent. Η τελευταία ανακοίνωσε πως σκοπεύει να κόψει ένα ειδικό single 10 ιντσών για την 28η του Νοέμβρη, στο οποίο θα περιέχονται δύο νέα τραγούδια, ονόματι "Pieta" και "Sparrow". 
 
Στις περαιτέρω βέβαια διευκρινίσεις δεν μας βγήκαν και τόσο καινούργια, αφού προέρχονται βασικά από τα sessions με τον John Congleton, που έδωσαν τον πολυσυζητημένο φετινό δίσκο St. Vincent, για τον οποίον πολλοί αναρωτιούνται αν τελικά θα βρει θέση στις λίστες των κριτικών με τα καλύτερα του 2014. Δεν ξέρουμε ποια η δική σας γνώμη, τη δική μας πάντως (του Μιχάλη Τσαντίλα, πιο συγκεκριμένα) την έχουμε καταθέσει εδώ.
 

{youtube}mVAxUMuhz98{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured