Αναστασία Τουρούτογλου

 
Καθώς το νέο άλμπουμ της Taylor Swift, 1989, βρίσκεται στην τελική ευθεία κυκλοφορίας (Δευτέρα, 27/10), η Αμερικανίδα ποπ σταρ ανακάλυψε πως υπάρχουν τελικά πολλοί τρόποι να κάνεις νούμερο 1 επιτυχία.
 
Από ένα λάθος του iTunes, βγήκε προχθές στη δημοσιότητα ένα κομμάτι που λεγόταν απλώς "Track 3", μα περιείχε μόλις 8 δευτερόλεπτα λευκού θορύβου. Παρ' όλα αυτά, ήταν τόσοι πολλοί οι fans της Swift που έσπευσαν να πληρώσουν 1.29 δολάρια για να το κατεβάσουν –θεωρώντας ότι είναι το τρίτο single από το επερχόμενο 1989– ώστε το "Track 3" θρονιάστηκε στην κορυφή του καναδικού iTunes chart, γκρεμίζοντας το δεύτερο single της Swift, "Welcome To New York".
 
Παρά τις πάμπολλες ερωτήσεις των fans στα social media, η 24χρονη από την Πενσυλβάνια αρνήθηκε να δώσει εξηγήσεις ή να προβεί σε κάποια δημόσια δήλωση συγγνώμης. Το "Track 3" αποσύρθηκε βέβαια από τα όσα μπορείς να κατεβάσεις μέσω iTunes, εξακολουθεί όμως να στρογγυλοκάθεται καμαρωτό στην κορυφή του καναδικού iTunes chart, γράφοντας έτσι τη δική του μικρή εποποιία στην ιστορία των καταλόγων επιτυχιών!  
 

{youtube}nfWlot6h_JM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured