Αναστασία Τουρούτογλου

Ο πρώτος δίσκος του με το καινούργιο του συγκρότημα τους The Voidz κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα και με αυτή την ευκαιρία ο Julian Casablancas, που δίνει τη μια συνέντευξη μετά την άλλη, μίλησε και για το πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπισε για αρκετά χρόνια. 
 
«Ίσως και να έδειχνα γοητευτικός στη φάση που δεν είχα προλάβει να γίνω ακόμα τελείως λιώμα. Όταν πίνεις σκέφτεσαι πως είσαι γενναίος και τρελός και μπορείς να το κάνεις.  Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι πάσχεις από κοινωνική φοβία και δεν μπορείς να βγεις έξω στον κόσμο και να μιλήσεις χωρίς να έχεις ανάγκη από κάποιο ψεύτικο και επίκτητο είδος αυτοπεποίθησης. Θεωρείς πως εκείνη την ώρα καταπίνεις κάτι σαν τον όρο της αλήθειας ενώ αυτό που καταπίνεις στην πραγματικότητα είναι ο ορός της μαλακίας». Και το ξέσπασμα συνεχίστηκε: «Ήμουν μονίμως μεθυσμένος για περίπου 5 χρόνια. Πολλές φορές ξυπνούσα το πρωί και το πρώτο πράγμα που έπινα ήταν βότκα. Αφού σταμάτησα να πίνω μου πήρε πάρα πολύ καιρό να συνέλθω εντελώς, ακόμα και τώρα δεν νιώθω πως είμαι εδώ 100%. »
 
Αφού ο Julian έκλεισε το κεφάλαιο «Αλκοολισμός» έπιασε το κεφάλαιο «Strokes» και δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι το να παίζει πια παλιά κομμάτια του γκρουπ είναι κάτι που δεν τον συγκινεί καθόλου σκοπεύει να συναντηθεί τον Ιανουάριο με τους υπόλοιπους για να δουλέψουν πάνω σε νέο υλικό. 
 
 
 

{youtube}849PNCwCqKA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured