Αναστασία Τουρούτογλου

Γενικά αυτό το τραγούδι μόνο εγώ δεν το έχω πει. Δεν γινόταν να ξεφύγει στον Eddie Vedder.
 
O τραγουδιστής των Pearl Jam διασκεύασε το Imagine του Jennon Lennon τον Ιούλιο που μας πέρασε στο φεστιβάλ Super Bock Super Rock στην Πορτογαλία και τώρα κυκλοφορήσε την συγκεκριμένη διασκευή μέσω iTunes με σκοπό να διαθέσει τα έσοδα στον οργανισμό Heartbeat, ο οποίος προσπαθεί να φέρει κοντά την Παλαιστίκη και το Ισραήλ μέσω της μουσικής.
 
Ο Vedder έπαιξε το τραγούδι το καλοκαίρι μετά από κάποιες δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση στη Γάζα στις οποίες ανέφερε και ορισμένους στίχους του τραγουδιού. «Αυτό το τραγούδι είναι ένα από τα πιο ισχυρά κομμάτια που γράφτηκαν ποτέ. Θέλω να το τραγουδήσουμε απόψε ώστε να ξέρουν μερικοί άνθρωποι εκεί έξω πως δεν είναι μόνοι». Παράλληλα, έχει ξεκινήσει και το δικό του blog με τον τίτλο «Ιmagine That - I'm Still Αnti-War» μέσω του οποίου δίνει τον δικό του αγώνα κατά του πολέμου.
 
Ο Εddie έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να πάρει το μέρος ούτε της Παλαιστίνης αλλα ούτε και του Ισραήλ και ότι έχει μετανιώσει που το έκανε στο παρελθόν, λέγοντας πως όταν είσαι εναντίον του πολέμου δεν γίνεται να προτιμάς κάποια συγκεκριμένα πλευρά.
 

{youtube}uC6vve-xM1U{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured