Αναστασία Τουρούτογλου

Όταν διαφωνούσε με κάποιον καλλιτέχνη σχετικά με την παραγωγή ενός δίσκου έλυνε το πρόβλημα εύκολα όπως ήξερε εκείνος: αρχικά ουρλιάζοντας και βρίζοντας και τελικά βγάζοντας από την τσέπη του ένα περίστροφο και πέρνοντας τις μαγνητοταινίες σπίτι του με τον κακό τον τρόπο. 
 
Τώρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Phil Spector που έχει καταδικαστεί σε 19 χρόνια κάθειρξη για την δολοφονία της σερβιτόρας Lana Clarkson, έχει χάσει την φωνή του. 
 
Ο Spector βρίσκεται στην φυλακή από το 2009 και πλέον αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί πια να μιλήσει. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Mirror, ο διάσημος παραγωγός έχει να μιλήσει 9 ολόκληρους μήνες και έχει μεταφερθεί στην ιατρική πτέρυγα των φυλακών Corcoran καθώς ο δικηγόρος του χαρακτηρίζει την κατάσταση του πάρα πολύ κρίσιμη.
 
«Τον τελευταίο χρόνο έχει μεταφερθεί σε ένα καινούργιο νοσοκομείο φυλακών στο Stockton γιατί η κατάσταση είναι πού σοβαρή. Είναι πολύ εύθραστος. Μπορεί να περπατήσει αλλά έχει χάσει πολύ βάρος και δεν μπορεί να μιλήσει εξαιτίας του πολύποδα που έχει εμφανίσει στον λαιμό. Αυτό που μας λένε συνέχεια είναι πως θα γίνει εγχείριση κάτι που δεν έχει συμβεί τους τελευταίους 9 μήνες».
 

{youtube}9dL5jYew2ys{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured