Αναστασία Τουρούτογλου

Δεν το έχει μόνο με τα τραγουδία και τις καθηλωτικές αυτοβιογραφίες. Ο Keith Richards, ο οποίος στο σπίτι του στο Connecticut έχει μια από τις πιο εντυπωσιακές βιβλιοθήκες της Αμερικής, τελευταία το... γύρισε και στην παιδική λογοτεχνία.  Το καινούργιο του παιδικό βιβλίο έχει τίτλο "Gus & Me: The Story of My Granddad and My First Guitar" και φαίνεται πως έμπνευση γι' αυτό αποτέλεσε - εκτός απ' την κιθάρα του - η πολύ στενή σχέση που έχει με τα εγγόνια του. 
 
Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο κιθαρίστας των Rolling Stones και, εξαιτίας των ψυχολογικών συμπλεγμάτων της υποφαινόμενης, πιο γλυκός (μάλιστα, γλυκός!) κιθαρίστας που έχει περάσει ποτέ από το ροκ γενικότερα, μίλησε με πολύ χαριτωμένο τρόπο για τις ώρες που περνάει με τα παιδιά και τα εγγόνια του παρακολουθώντας κινούμενα σχέδια στην τηλόραση. 
 
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, ο Keith μας θύμισε πως αυτός και ο Mick Jagger έγραψαν το πρώτο τους κομμάτι κλειδωμένοι σε μια κουζίνα, ότι ο Chuck Berry του είχε ρίξει μια μπουνιά στο πρόσωπο όταν συνεργάστηκαν και σχολίασε με χιούμορ ότι το θρυλικό του δακτυλίδι σε σχήμα νεκροκεφαλής έχει σφηνώσει πια στο δάκτυλο του και πως γι' αυτό δεν το βγάζει ποτέ... 
 
 

{youtube}6JS92PTHntI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured