Αναστασία Τουρούτογλου

Αποφασισμένη να αντιμετωπίσει μέχρι τέλους την δικαστική διαμάχη με την εταιρία που διαχειριζόταν μέχρι πρόσφατα τις περιοδείες και τις ζωντανές της εμφανίσεις δηλώνει η Lily Allen.
 
H διάσημη τραγουδίστρια - που πέρασε ένα μεγάλο διάστημα αφοσιωμένη στον άντρα της και τα παιδιά της και τώρα έχει κάνει δυναμικό come back στα μουσικά πράγματα - κατηγορείται από τους υπεύθυνους της εταιρία ECI music ότι έσπασε το συμβόλαιο της μαζί τους και γι' αυτό τον λόγο της ζητάνε αποζημίωση ύψους 100 χιλιάδες λιρών.
 
Η Allen είχε συνεργασία με την συγκεκριμένη εταιρία από το 2007 και το 2012 - λίγο καιρό πριν την εγκυμοσύνη της - σχεδίαζε μια μεγάλη σειρά συναυλιών με τον διευθυντή της ECI music, οι οποίες θα πραγματοποιούντουσταν μέσα στο 2013 και το 2014. 
 
Όταν όμως η Lily έμαθε πως είναι έγκυος αποφάσισε να κάνει ένα απότομο διάλειμμα από την καριέρα της για να επικεντρωθεί στην οικογένεια της. 
 
Πάντως σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της, η Allen δεν το βάζει κάτω καθώς θεωρεί πως δεν αθέτησε καμία απολύτως συμφωνία και ότι όλα τα τότε σχέδια της για περιοδεία βρίσκονταν απλά και μόνο στην θεωρία.
 

{youtube}FD-c6cx98ls{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured