Αναστασία Τουρούτογλου

 

Μετά από τα αχαρακτήριστα σχόλια του στο Twitter σχετικά με την πλέον περίφημη υπόθεση του βιασμού, ο Cee Lo Green πήρε πόδι από την συναυλία του αμερικανικού Ναυτικού όπου επρόκειτο να εμφανιστεί στις 20 Σεπτεμβρίου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Billboard οι διοργανωτές της συναυλίας που θα λάβει χώρα στην Washignton DC σε 10 περίπου ημέρες ακύρωσαν την εμφάνιση του διάσημου ράπερ λίγο μετά τα... αμετανόητα tweets του. Ο Cee Lo Green κατηγορείται για τον βιασμό μιας γυναίκας το 2012 αφού πρώτα την ζάλισε ρίχνοντας έκσταση στο ποτό της. 
 
Φυσικά αμέσως μετά την ακύρωση της συναυλίας ο Cee Lo Green μάλλον ξαναμπήκε στο Twitter, διάβασε ακόμη μια φορά τα όσα είχε γράψει τις προηγούμενες ημέρες και τα πήρε όλα πίσω, λέγοντας πως πρόκειται για παρανόηση και πως δεν εννοούσε τα όσα τουίταρε. 
 
«Τα άτομα που πέσει θύματα βιασμού το θυμούνται! Όταν κάποιος είναι λιπόθυμος πάει να πει πως εκείνη την ώρα δεν βρίσκεται καν εκεί μαζί σου!». Παιδιά, ελάτε να βρούμε όλοι μαζί σε ποιο ακριβώς σημείο των παραπάνω προτάσεων χωράει η παρανόηση...

{youtube}I34cljQQ7YA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured