Αναστασία Τουρούτογλου

3.-Morrissey-solo-2013

Δηλαδή όχι ακριβώς «δια χειρός» αφού αυτό που σχεδιάζει να κάνει ο Moz στην συγκεκριμένη best of συλλογή του σπουδαίου πανκ συγκροτήματος είναι απλά η επιλογή των τραγουδιών.
 
Ο Morrissey που έγινε μαλλιά κουβάρια με την δισκογραφική του εταιρία πριν από λίγες εβδομάδες με αποτέλεσμα να μείνει για ακόμη μια φορά χωρίς δισκογραφική στέγη μάλλον έχει αρχίσει να το παίρνει απόφαση πως όποτε είναι να κυκλοφορήσει κάποια δικιά του δουλειά το πράγμα δεν τον θέλει και τόσο. Οπότε σου λέει, κάτσε να κυκλοφορήσω την δουλειά κάποιων άλλων αλλά να συμπεριλάβω και το δικό μου γούστο στο μενού.
 
Λίγο μόνο καιρό μετά τον θάνατο του Tommy Ramone, του τελευταίου αυθεντικού μέλους των Ramones, ο Morrissey δέχθηκε την πρόταση που του έγινε από το management του συγκροτήματος και εκτός από τα αγαπημένα του τραγούδια διάλεξε και το artwοrk του δίσκου, ο οποίος θα κυκλοφορήσει σύντομα σε CD και σε βινύλιο.
 
Η κυκλοφορία θα έχει αν μη τι άλλο ενδιαφέρον και απ' ότι φαίνεται θα πάει καλά και εμπορικά διοτί μπορεί οι Ramones να μην πουλούσαν ιδιαίτερα όταν πρωτοεμφανίστηκαν στο προσκήνιο όμως τον τελευταίο καιρό έχουν πάρει πολύ τα πάνω τους με τον πρώτο, ομόνυμο δίσκο τους να γίνεται χρυσός μετά από 38 ολόκληρα χρόνια. 
 
{youtube}d7YOCoSq9_U{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured