Αναστασία Τουρούτογλου

Aphex-Twin

Με ένα θεότρελο Δελτίο Τύπου, στο οποίο μεταξύ άλλων διαβάζουμε μια νέα, χιουμοριστική εκδοχή της μέχρι τώρα πορείας του στη μουσική, ο Aphex Twin ανακοίνωσε και επίσημα αυτό που ήδη είχε διαρρεύσει εδώ και κάποιες ημέρες: την κυκλοφορία του επικείμενου δίσκου του με τίτλο "SYRO".

Το "SYRO" θα είναι ο πρώτος δίσκος του Βρετανού καλλιτέχνη από την κυκλοφορία του "Drukqs" το 2001 και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα βρίσκεται στα ράφια των δισκοπωλείων στις 23 Σεπτεμβρίου από την δισκογραφική εταιρία Warp.

Στο Δελτίο Τύπου αναφέρεται και κάτι σχετικό με την deluxe έκδοση του δίσκου σε μορφή box set το οποίο θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα αντίτυπα - 200 στον αριθμό. Αλλά αν νομίζετε πως είναι έτσι απλό να βάλετε στο χέρι ένα από τα παραπάνω 200 κομμάτια τότε μάλλον πρέπει να μπείτε στο Bleep και να επανεξετάσετε το ζήτημα. Κι αυτό γιατί η αγορά μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μετά από επιλογή των επιλαχώντων μέσω... κλήρωσης.

Παρακάτω θα βρείτε και το artwork του άλμπουμ από την εταιρία Designers Repubic, το οποίο ήταν το πρώτο στοιχείο της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Aphex Twin που είδε το φως της δημοσιότητας.

3e27e54a

 

{youtube}UBS4Gi1y_nc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured