Καριέρα – Οικογένεια, σημειώσατε 2 για τη Céline Dion

Για μία ακόμα φορά, κάνει στην άκρη την προσωπική της καριέρα, προκειμένου να συμπαρασταθεί στον άντρα της

Αναστασία Τουρούτογλου
Αναστασία Τουρούτογλου

10596825_10152664557739540_960551340_o

Τη Céline Dion μπορεί να μην τη συμπαθούμε ως καλλιτέχνη, οφείλουμε πάντως να της βγάλουμε το καπέλο για τις αποφάσεις που παίρνει όταν καλείται να διαλέξει ανάμεσα στην καριέρα και στην οικογενειακή της ζωή.
 
Όπως ας πούμε τώρα, που προτίμησε να ακυρώσει όλη την ασιατική περιοδεία που θα ξεκινούσε τον Νοέμβρη στην Ιαπωνία, αλλά και κάποια σόου στο Λας Βέγκας τα οποία μεσολαβούσαν, για να μείνει κοντά στον σύζυγό της René Angélil, που για ακόμα μία φορά ταλαιπωρείται από καρκίνο. 
 
Η Céline Dion δήλωσε πως ζητάει συγγνώμη από τους fans της, όμως νιώθει πως το σωστό στην παρούσα φάση είναι να αφιερώσει όλον της τον χρόνο στον Angélil, παραδεχόμενη πως τα πράγματα είναι δύσκολα από τον περασμένο Δεκέμβρη, όταν και υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από τον λάρυγγά του. 
 
Η Καναδέζα ποπ σταρ γνώρισε τον Angélil το 1980, όταν εκείνος ανέλαβε το μάνατζμεντ της: τότε ήταν ακόμα 12 ετών κι εκείνος 38. Οι δύο τους έγιναν ζευγάρι 7 χρόνια αργότερα, παντρεύτηκαν το 1994 κι έκτοτε είναι αχώριστοι.
 

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top