Αναστασία Τουρούτογλου

robertplant

Πολλά έχουν ακουστεί κατά καιρούς για την κατάρα των Led Zeppelin. 
 
Πως ο Jimmy Page είχε κάνει μυστική συμφωνία με τον διάβολο προκειμένου να γίνουν οι Led Zeppelin μέσα σε μια νύχτα αυτό που τέλος πάντων έγιναν και πως γι 'αυτό τον λόγο τους βρήκαν όλα τα κακά που τους βρήκαν από κει και έπειτα, με κορυφαίο (και τελευταίο) τον θάνατο του John Bohnam από αναρρόφηση στις 25 Σεπτεμβρίου του 1980.
 
Όπως και να χει το πράγμα, πάντως, είναι γεγονός ότι από τότε ο Robert Plant φρίκαρε εντελώς και δεν θέλει ούτε να ξανακούσει για Led Zeppelin.
 
Η επιμονή του μέσα στα χρόνια παίζει και να αφήσει ιστορία στην κατηγορία «Larger Than Life καλλιτέχνες που είπαν όχι σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για μια επανένωση».
 
Παρ' όλα αυτά, ο Jimmy Page που σε καμία περίπτωση δεν ανήκει στην παραπάνω κατηγορία, συνεχίζει να του ζητάει να πάρουν τον John Paul Jones (που ανήκει στην κατηγορία «Ό,τι και να μου πείτε θα πω ναι») και να κάνουν από περιοδεία μέχρι καινούργιο δίσκο. Οι μικρές κοινές εμφανίσεις που έχουν κάνει κατά καιρούς με αφορμή επετειακά events ή φιλανθρωπικές συναυλίες φυσικά δεν του αρκούν.
 
34 χρόνια του το λέει και ο Plant δεν αντέχει να τον ακούει άλλο. 
 
Κι έτσι σε πρόσφατη συνέντευξη του το είπε ευθέως: «Δεν θέλω να ξανακούσω τίποτα για επανένωση των Led Zeppelin. Δεν ξέρω τι έχει στο κεφάλι του ο Jimmy και τι θέλει να πετύχει αλλά δεν πρόκειται να το κάνω. Για να πω την αλήθεια, έχω μπερδευτεί από το πείσμα του. Του έχω πει πολλές φορές να ξαναδουλέψουμε μαζί αλλά σε κάτι άλλο, αν θέλει. Αλλά δεν θέλει».
 
{youtube}c1Hb9ABpyts{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured