Αναστασία Τουρούτογλου

tool-510688a179e3e

 Ο κιθαρίστας των Tool, Αdam Jones, και ο ντράμερ τους, Danny Carey, παραχώρησαν μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone στην οποία μεταξύ άλλων εξηγούν το γιατί τους έχει πάρει ήδη 8 χρόνια (και ποιος ξέρει πόσο θα χρειαστεί να περιμένουμε ακόμα) για την κυκλοφορία του νέου δίσκου τους. Το θέμα είχε θέσει πρόσφατα σε άρθρο του με τίτλο "Tool: 8 Χρόνια Φαγούρας" και ο Άγγελος Γεωργιόπουλος, ο συντάκτης μας που αδημονεί περισσότερο από όλους για αυτήν την κυκλοφορία (δες εδώ)
 
«Η όλη υπόθεση είναι πολύ στενάχωρη. Το ζήτημα είναι ότι για να φτιάξεις έναν δίσκο χρειάζεται χρόνο. Το γεγονός ότι έχουμε πλέον μεγαλώσει και έχουμε πια διαφορετικές προτεραιότητες, κάνει πολύ δύσκολο το να βάλεις την μπάντα σε μια σειρά και σε ένα πρόγραμμα. Έχουμε παιδιά, πάντα κάτι έκτακτο θα προκύπτει, είναι δύσκολο και πολύ αγχωτικό να προσπαθείς να συντονιστείς.» Και σαν να μην έφτανε αυτό, το πρώτο χτύπημα στην καρδιά, ο James συνέχισε απορώντας με τους φανατικούς θαυμαστές του γκρουπ που ζητάνε επίμονα νέο δίσκο, σχολιάζοντας πως μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνουν. 
 
Πάντως το συγκρότημα έχει στρωθεί στη δουλειά για τους κάνει τη χάρη και το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, σύμφωνα πάντα με τα δύο μέλη της μπάντας, βγαίνει αρκετά «βαρύ» και «σκληρό». 
 
Όταν λέμε αποτέλεσμα, εννοούμε το μόλις ένα τραγούδι που αποκάλυψαν ότι έχουν καταφέρει να (μισό) τελειώσουν μέσα σε αυτά τα 8 χρόνια. Εντάξει, αν ο στόχος είναι να έχει συνολικά 10 τραγούδια, σε 80 χρόνια θα είναι έτοιμο...
 
 
{youtube}ATsrCNJhic4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured