Αναστασία Τουρούτογλου

2013-02-02-Mick2013

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας φανατικός οπαδός της Εθνικής  Βραζιλίας έβαλε τα στοιχεία κάτω. 
 
Στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, το 2010, ο Jagger παρακουλούθησε τον αγώνα της Αγγλίας με την Γερμανία. Στον αγώνα εκείνο η Αγγλία έχασε 4-1. Στη συνέχεια, πήρε τον φίλο του, Bill Clinton, για να δουν μαζί τον αγώνα της δικιάς του ομάδας. Σε εκείνο το ματς οι Ηνωμένες Πολιτείες έχασαν από την Γκάνα 2-1. Απογοητεύτηκε κι αυτός και είπε να γυρίσει στην πατρίδα. Πριν μπει στο αεροπλάνο όμως, εθεάθη στον δρόμο με ένα μπλουζάκι της Βραζιλίας. Το ίδιο βράδυ οι Βραζιλιάνοι αποκλείστηκαν από τους Ολλανδούς, χάνοντας 2-1.
 
Το δράμα συνεχίστηκε και φέτος. Πριν η Αγγλία χάσει από την Ιταλία, με σκορ 2-1, ο Mick της είχε ευχηθεί καλή επιτυχία μέσω Twitter, ενώ λίγο αργότερα, κατά την διάρκεια της συναυλίας των Rolling Stones στη Λισαβόνα, δήλωσε από το μικρόφωνο την πεποίθηση του ότι η Πορτογαλία θα κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Τα πορτογαλικά πλήθη, φυσικά, τον αποθέωσαν αφού δεν είχαν πάρει ακόμα χαμπάρι το κακό που τους βρήκε. Περιττό να αναφέρουμε πως η Πορτογάλοι δεν πέρασαν καν τη φάση των ομίλων, όπως και οι Ιταλοί, λίγο αφού ο Jagger προέβλεψε ότι θα κέρδιζαν τελικά στον κρίσιμο αγώνα με την Ουρουγουάη. Εννοείται πως χάσανε 1-0.
 
Και παρόλο που στον αγώνα ανάμεσα στην Γερμανία και την Βραζιλία ο τραγουδιστής των Stones εμφανίστηκε με ένα ουδέτερο καπελάκι της εθνικής Αγγλίας, ο 15χρονος γιος του, Lucas, είναι βραζιλιάνος και μάλιστα υποστήριζε την ομάδα του με μεγάλο φανατισμό! 
 
Οπότε, το 2018 στη Ρωσία δεν θα χρειαζόμαστε χταπόδια και χελώνες για να παίξουμε Στοίχημα. Ό,τι υποστηρίζει ο Jagger, το αντίθετο παιδιά...
{youtube}VkCDxu6Z2XE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured