Αναστασία Τουρούτογλου

iggy-729-20130328090922495741-620x349

Ο Deryck Whibley των Sum 41 αποκάλυψε ότι ο Iggy Pop τον βοηθάει να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ, μετά το σχετικό περιστατικό που τον άφησε σε κώμα πριν από λίγο καιρό, για μια ολόκληρη εβδομάδα. 
 
Ο Whibley είχε μπει στο νοσοκομείο στην αρχή της χρονιάς, κι εκεί εντοπίστηκε πως το στομάχι του και τα νεφρά του ήταν σε τραγική κατάσταση εξαιτίας του χρόνιου αλκοολισμού του. Σε εκείνο το σημείο οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως αν έπινε άλλο ένα ποτό στη ζωή του θα πέθαινε. 
 
«Τώρα είμαι καθαρός. Δεν πίνω και κρατιέμαι μακριά από ανθρώπους που μου κάνανε κακό, τις παρέες με τις οποίες έπινα. Έτσι κι αλλιώς δεν με θέλουν πια μαζί τους. Ποιος θέλει να καλέσει έναν ξενέρωτο που δεν αγγίζει αλκοόλ στο πάρτι του; Τώρα το φιλαράκι μου είναι ο Iggy. Mε συμβουλεύει πολύ σωστά και με βοηθάει να είμαι δυνατός. Τα έχει περάσει κι αυτός και ξέρει πως είναι. Είμαστε καλοί φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Ξέρω πως έχει βοηθήσει κι άλλα άτομα που βρέθηκαν κάποια στιγμή σ' αυτή τη θέση.»
 
Για να είμαστε όμως δίκαιοι, τον Deryck έχουν στηρίξει ακόμα ο Tommy Lee των Mötley Crüe και οι Duff McKagan και Matt Sorum από τους Guns N' Roses. Ολόκληρη η μουσική βιομηχανία επιστρατεύτηκε...
{youtube}emGri7i8Y2Y{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured