Στυλιανός Τζιρίτας

Tim_Lambesis_in_court_bail_review

Ο τραγουδιστής των As I Lay Dying, παραδέχθηκε στη δίκη που διεξάγεται με τον ίδιο ως κατηγορούμενο ότι όντως προσέλαβε κάποιον για να σκοτώσει τη γυναίκα του. Η ποινή που αντιμετωπίζει είναι 9 χρόνια κάθειρξη και πρόστιμο 10.000 δολαρίων.

Τον Lambesis συνέλαβε τον περασμένο Μάιο η αστυνομία του San Diego μετά από καταγγελίες της γυναίκας του Meggan ότι υπήρχε συμβόλαιο θανάτου εναντίον της, μισθωμένο από τον προαναφερθέντα, μετά την αγωγή διαζυγίου που είχε καταθέσει σε δικαστήριο η τελευταία.

Ο Lambesis αφού του είχε απαγγελθεί κατηγορία αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 2 εκατομμυρίων δολαρίων και με την εντολή του δικαστή να φέρει συνεχώς πάνω του GPS για να παρακολουθούνται οι κινήσεις του.

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει με υιοθεσία 3 παιδιά από την Αιθιοπία αλλά η σύζυγος του Lambessis στην αγωγή που κατέθεσε υποσημείωνε ότι δεν ήταν σίγουρη για την ικανότητα να φροντίζει τα παιδιά μιας και όλα τα λεφτά του πήγαιναν σε tattoo (…) ενώ είχε «εμμονή με το bodybuilding» (πάλι παρένθεση με τελείες…).

{youtube}CHXmHssCHY8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured