Στυλιανός Τζιρίτας

00ee2d29cdcb8665c081960c2d41876c.596x575x1

Η εμφάνιση των Red Hot Chili Peppers στο ημίχρονο του Super Bowl δημιούργησε σχόλια, με αποτέλεσμα ακόμα και ο απαθής συνήθως στις προκλήσεις Flea να χρειαστεί να κάνει δηλώσεις υπεράσπισης της μπάντας του. Όμως ακόμα και πριν, όταν δηλαδή είχε αναγγελθεί η εμφάνιση τους (ειδικότερα όταν ακούστηκε ότι θα είναι στη σκηνή με τον Bruno Mars) υπήρξε σωρεία από ειρωνικά σχόλια –αν όχι επικριτικά.

Όταν το Abracadabralifornia εμφανίστηκε, 4 μέρες πριν από τον τελικό, στο διαδίκτυο, πολλοί το εξέλαβαν ως μία αυτοσαρκαστική ματιά της μπάντας πάνω στα ήδη πεπραγμένα τα και σημείωσε μεγάλη επιτυχία στα views (τσεκάρετε στην παρακάτω video ανάρτηση, μία από τις πολλές που στήθηκαν, τα σχόλια των viewers…).

Αποδείχθηκε όμως ότι ήταν μια φάρσα (καλοπροαίρετη όπως υποστήριξαν οι υπεύθυνοι αυτής και η αλήθεια είναι ότι είναι μέσα στην παράδοση των αμερικάνικων ΜΜΕ) και αποτέλεσμα συνεργασίας του Jon Daly (κωμικός το επάγγελμα και μιμητής στην προκειμένη του μπροστάρη των Peppers) και του Cyrus Ghahremani (μουσικός που έχει το σχήμα Hot Karate και που ανέλαβε το ηχητικό σκέλος της φάρσας)

{youtube}-zGk0k34tGs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured