sonik.team

JuliaHolter2

"Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα. Έχω ακούσει ότι είναι ένα από τα καλύτερα μέρη του κόσμου, οπότε σχεδιάζω να έρθω να σας δω μέσα στο 2014!"

Τάδε έφη Julia Holter στη συλλεκτική έκδοση του SONIK που κυκλοφορεί (Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2014), η οποία είναι αφιερωμένη στα καλύτερα της χρονιάς που πέρασε. Δείτε και την λίστα που μας έστειλε με τα αγαπημένα της άλμπουμ για το 2013:

1. Laurel Halo - Chance of Rain

2. Ezra Buchla - At the Door

3. Scott Cazan - Swallow

4. Mark So - Pale Plumes of Dullness

5. Olivia Block - Karren

6. Nite Jewel - Gems

7. Lucrecia Dalt - Syzygy

8. Michael Pisaro and Antoine Beuger - This Place/ Is Love

9. Jason Grier - Unbekannte

10. Jib Kidder – IV

Με δύο διαφορετικά εξώφυλλα, η ετήσια έκδοση του SONIK και του Avopolis.gr περιλαμβάνει ό,τι συνέβη εντός κι εκτός συνόρων (συναυλιακά, δισκογραφικά και όχι μόνο), τα καλύτερα άλμπουμ στην Ελλάδα και διεθνώς, τα καλύτερα κομμάτια ανά είδος μουσικής, τα άρθρα γνώμης/σχόλια των συντακτών των μεγαλύτερων μουσικών site για τις εξελίξεις στη μουσική και τη μουσική βιομηχανία, αλλά και αποκλειστικές λίστες από έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, μαζί με τα σχόλιά τους για τη χρονιά που πέρασε.

sonik2013b

Συμμετέχουν με αποκλειστικά κείμενα:

ΜΟΥΣΙΚΑ PORTAL
Avopolis.gr / Rocking.gr / Mic.gr / Mixgrill.gr / E-tetradio.gr κ.α.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
Tindersticks, Morcheeba, Clutch, Julia Holter, Lanterns on the Lake, Mahakala, Φοίβος Δεληβοριάς, Φίλιππος Πλιάτσικας, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Κόρε. Ύδρο., Μαρία Λατσίνου, Ονειροπαγίδα, Onirama, Idra Kayne, Playground Theory, Tango With Lions, Fantastikoi Hxoi, Μητέρα Φάλαινα Τυφλή, Jane Doe, Afformance κ.α.

sonik2013

Η ειδική έκδοση κυκλοφορεί παράλληλα με το τεύχος του Lou Reed για δύο μήνες, μέχρι και το Φεβρουάριο του 2014 και κοστίζει 5,90 ευρώ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured