Στυλιανός Τζιρίτας

bowchamaustr

Αν και είχε να ανταγωνιστεί γίγαντες τύπου Daft Punk και Arctic Monkeys εντούτοις το τελευταίο πόνημα του Λευκού Δούκα έφτασε στην κορυφή του Official Record Store Chart, λίστα που συμπληρώνεται από τις πωλήσεις φυσικών μονάδων των δίσκων στα ανά τη βρετανική επικράτεια δισκοπωλεία.

Τις υπόλοιπες θέσεις της δεκάδας κατέλαβαν  ονόματα όπως  ο Nick Cave και οι Bad Seeds του, οι Queens of the Stone Age, οι National και οι  Boards of Canada όπως φυσικά και οι Vampire Weekend.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στην περσινή ανάλογη λίστα φιγούραραν ανάμεσα σε άλλους η Lana Del Rey, ο Leonard Cohen, οι Black Keys, ο Mark Lanegan  και ο Bruce Springsteeen.

Υ.Γ. Για τη φωτογραφία που κοσμεί το άρθρο μην μας μαλώσετε. Απλά μιας και ο ίδιος ο Bowie παίζει στο εξώφυλλο του Next Day με την ίδια την αλλοτινή του persona είπαμε και εμείς να βρούμε ένα από τα σπάνια σχετικά εξώφυλλα μιας συλλογής του που ουδόλως τυχαίως ονομάζεται, “Χαμαιλέοντας». Σάββατο είναι και η νοσταλγία (χωρίς αυτό επ’ ουδενί να αποτελεί μομφή για το Next day) ρέει εύκολα…  

{youtube}gH7dMBcg-gE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured