Στυλιανός Τζιρίτας

watkins-6342099

Για όσους δεν θυμούνται (διαβάστε εδώ) αυτή τη γεμάτη ζόφο δίκη να θυμίσουμε ότι ξεκίνησε στις 26 Νοεμβρίου. Εχθές έφθασε στο τέλος της η πολύκροτη δίκη για τον Ian Watkins, τον τραγουδιστή του ουαλικού συγκροτήματος (που μάλιστα διέλυσε μετά τη σύλληψη του για παιδοφιλία). Χαρακτηριστiκό είναι ότι ο δικαστής, κύριος Justice Royce, στο λόγο που συνόδευσε την ανακοίνωσε την ποινή είπε χαρακτηριστικά ότι η υπόθεση έθεσε νέα πεδία «διαφθοράς και χαμέρπειας». Ο Watkins καταδικάστηκε σε κάθειρξη 35 χρόνων , με την υποσημείωση μάλιστα ότι δεν μπορεί να βγει από τη φυλακή πριν εκτίσει τουλάχιστον τα 2/3 της ποινής του.

Να σημειωθεί επίσης οτι οι δύο γυναίκες (μητέρες θυμάτων του) που δικάζονταν παράλληλα με τον Watkins, καταδικάστηκαν αντίστοιχα σε 10 και 12 χρόνια κάθειρξη, με τον δικαστή να είναι ιδιαίτερα καυστικός με αυτές στην αίθουσα του δικαστηρίου κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της ποινής τους.

Και λίγα του φόρτωσαν, να συμπληρώσουμε εμείς, ακριβώς επειδή πρόκειται για υπόθεση που αφορά παιδοφιλία.

Το σκίτσο που συνοδεύει την ανάρτηση είναι από τα γνωστά που φιλοτεχνούνται μέσα στις αίθουσες από τους, έχοντες τη σχετική άδεια, profilers.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured