Στυλιανός Τζιρίτας

17Barclaycard_British_Summer_Time

Δεν έχουμε, όπως και κανείς εξάλλου, ακόμα τις πλήρεις λίστες των συγκροτημάτων που θα παίξουν στα κυριότερα fests της Γηραιάς Ηπείρου αλλά πάμε για μια γρήγορη περίληψη των κυριότερων συμβάντων σε φεστιβαλικό επίπεδο για το 2014:

*Τα λέγαμε και τις προάλλες. Το Sonisphere επιστρέφει στο Knebworth από τις 4 έως και τις 6 Ιουλίου. Οι Iron Maiden θα δώσουν εκεί την τελευταία συναυλιακή μάχη της τουρνέ Maiden England αλλά θα έχουν συνοδοιπόρους σε headline επίπεδο (άλλη μέρα φυσικά, μην ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος για τέτοιους λόγους) τους Metallica.

Στο Sonisphere επίσης και για την ακρίβεια στις 4 του του Ιούλη θα εμφανιστούν οι Prodigy. Η τελευταία φορά που είχαν παίξει στο συγκεκριμένο χώρο ήταν το 1996 με τους Oasis. Υποσχέθηκαν μάλιστα να ακουστεί καινούργιο υλικό στη συναυλία.

* Οι Pixies τον Μάιο θα είναι στην Ιβηρική χερσόνησο και στο Primavera. Θα είναι επίσης headliners στο βρετανικό Field Day τον Ιούνιο.

The-Nation013

* Στο Barclaycard British Summer Time που θα διεξαχθεί στις 12 Ιουλίου θα ανέβουν στη σκηνή μεταξύ άλλων ο Neil Young και οι National.

* Οι MGMT πάνε επίσης Ιβηρική χερσόνησο αλλά με άλλο προορισμό απο αυτόν των Pixies. Μαζί με Franz Ferdinand και White Lies πρεσσάρουν τους ενισχυτές και τα πετάλια τους για το 8ο Bilbao Festival που θα διεξαχθεί μεταξύ 10 και 12 Ιουλίου.

QOTSA-2013-PRESS-SHOT-new

* Στο, σχετικά άγνωστο την Ελλάδα, Oya Festival που λαμβάνει χώρα στη Νορβηγία και για την ακρίβεια στο Oslo οι Queens Of The Stone Age είναι το κυρίαρχο όνομα στις 6 Αυγούστου.

Αυτά μέχρι στιγμής...Stay Tuned for more Fest Rock

{youtube}3VuzKvj_YuU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured