Στυλιανός Τζιρίτας

Fnbn9Q8df

Και ξαφνικά η χθεσινή εμφάνιση της Jarboe στην Αθήνα πήρε μια άλλη διάσταση που ούτε κατά διάνοια περίμενε κάποιος. Η ίδια η Jarboe ένεκα αφίξεως της (υποθέτουμε ) στην Ελλάδα ανέβασε μια φωτό όπου παρ θιν αλός εμφανίζεται μαζί με Έλληνες φίλους της. Μόνο που οι φίλοι της δεν ήταν άλλοι από το ζεύγος Γερμενή (Καιάδας και σύζυγος τουτέστιν) σε χαλαρή στιγμή. Η δημοσίευση έκανε το γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε τέτοια σχόλια εξαιτίας τους συγχρωτισμού της γνωστής αρτιστικής περσόνας  με τον τραγουδιστή των Naer Mataron και εκφραστή/βουλευτή της Χρυσής Αυγής, κάνοντας τέτοιο ντόρο που ανάγκασε όχι μόνο την διοργανώτρια εταιρεία να εκδώσει δελτίο τύπου αλλά και τη support μπάντα, βλέπε Mani Deum να προβεί σε δήλωση περί των πολιτικών πεποιθήσεων του.

Το ίδιο έπραξε η Jarboe ξεκαθαρίζοντας ότι προέρχεται από την εργατική τάξη (σ.σ. κάποιος πρέπει βέβαια να της δώσει ένα βιβλίο ιστορίας να διαβάσει για να διαπιστώσει ότι αυτό δεν είναι κάτι που εξηγεί ή δικαιολογεί κάτι) όπως και ο tour manager που απεκάλυψε την πηγή γνωριμίας της Jarboe με τους εικονιζόμενους.

Οι αντιδράσεις συνεχίστηκαν όλο το βράδυ στο facebook και twitter και ως εκ τούτου η ίδια Jarboe αργά και κατά τις 3 π.μ., ξημερώματα της Κυριακής (και παρόλο που είχε και η ίδια και ο tour manager προχωρήσει σε σχετική με το συμβάν έγγραφη ανακοίνωση) ανέβασε τη φράση «To be clear, I am anti- fascist and anti-nazism» στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

Σήμερα βράδυ η Jarboe παίζει στη Θεσσαλονίκη.

{youtube width="480" height="300"}5wWjG6P_6aA{/youtube}

{youtube width="480" height="300"}RsI5HUCTU6E{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured