Lana_Del_Reysymbou

Η Lana Del Rey προσεύχεται και ζητά συγχώρεση για τις αμαρτίες της, ενώ στο σκηνικό εμφανίζεται η φιγούρα ενός καουμπόη: αυτά μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ στο νέο τρέιλερ 13 δευτερολέπτων που εμφανίστηκε στο Twitter και στο YouTube, δηλώνοντας ότι το πολυσυζητημένο φιλμ Tropico –όπου η Del Rey πρωταγωνιστεί με τον Shaun Ross– θα «κυκλοφορήσει σύντομα».

Το Tropico έχει ήδη σηκώσει συζητήσεις, ιδιαίτερα μετά τα αμφιλεγόμενα τουίτ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας τον Αύγουστο. Ενώ δηλαδή πρώτα τουίταρε ένα καινούριο πόστερ για την ταινία γράφοντας «Ανυπομονώ να σας δω στις πρεμιέρες στο Hollywood Forever Cemetery και στη Νέα Υόρκη», στη συνέχεια ήρθε ένα αινιγματικό τουίτ, το οποίο μιλούσε για «πρότζεκτ αποχαιρετισμού», αφήνοντας τους fans να αναρωτιούνται τι μπορεί να εννοεί με κάτι τέτοιο.

Στην πρόσφατη συνέντευξή της με το Nylon, πάντως, η Del Rey δεν έκανε καμιά περαιτέρω νύξη στο θέμα, ενώ περιέγραψε το Tropico με τα λόγια «έχει τον Έλβις, τον Ιησού, τη Μέριλιν και εξωγήινους, όλα σε ένα». Στην ίδια συνέντευξη δήλωσε πως για την ώρα δεν βλέπει κανένα δεύτερο άλμπουμ: «Η έμπνευσή μου είναι πολύ άστατη. Δεν έρχεται παρά σε μερικές μόνο στιγμές, κάτι που μ' ενοχλεί».

{youtube width="480" height="300"}VEmC7fSSXgQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured