steviewonder2

Πριν πέντε χρόνια, ο Stevie Wonder είχε μιλήσει για πέντε project πάνω στα οποία δούλευε εκείνο τον καιρό. Αλλά από τότε δεν έχει κυκλοφορήσει τίποτα από αυτά. Μάλιστα, σήμερα δύο από αυτά πλέον δεν υφίστανται καν.

Ο Stevie Wonder πλέον δηλώνει ότι από αυτά έχει δύο πλέον άλμπουμ έτοιμα. Το πρώτο έχει τίτλο When the World Began και αποτελεί προϊόν συνεργασίας με τον David Foster. Το άλμπουμ αυτό περιέχει νέες ηχογραφήσεις μερικών από τα πιο γνωστά τραγούδια του, με πλήρη ορχήστρα, μαζί και με κάποια νέα κομμάτια.

Το δεύτερο άλμπουμ έχει τίτλο Ten Billion Hearts και είναι ένα gospel άλμπουμ που υποσχέθηκε στη μητέρα του, Lula, πριν το θάνατό της το 2006. Μάλιστα, δεν πρόκειται να περιοριστεί στα γνωστά: "Μπορεί να τραγουδήσω ένα gospel κομμάτι στα Αραβικά ή να κάνω κάτι εβραϊκό. Θέλω να τα ανακατέψω με ένα τρόπο και να το κάνω διαφορετικά από αυτό που ο καθένας περιμένει. Στο τέλος της ημέρας, η καλή λέξη δεν έχει να κάνει με τη θρησκεία, έχει να κάνει με τη σχέση. Και νομίζω ότι όλοι μας χρειάζεται να ελέγξουμε τη σχέση μας", έχει πει. Εν αναμονή, λοιπόν.

{youtube}Ll6LLGePYwM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured