BenWhishaw 

Τον Ben Whishaw (που έπαιζε στο περσινό Skyfall) θέλουν τώρα οι Queen για την ταινία που θα αναφέρεται στη ζωή του Freddie Mercury!

Όπως έχουμε πει, ο Sacha Baron Cohen ήταν (αρχικά) να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, αλλά τελικά δεν συμφώνησε με τους Queen (που είχαν και τον τελικό λόγο ως προς το σενάριο) ως προς την ταινία που θα ήθελαν αυτοί να φτιαχτεί. Ο Sacha Baron Cohen ήθελε να δοθεί έμφαση στην πολυτάραχη, ηδονιστική ζωή του frontman των Queen, ενώ οι τελευταίοι κινούνταν σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Τόσο ο Tom Hooper, επίσης, όσο και ο Peter Morgan απορρίφθηκαν από τη μπάντα τον περασμένο Ιούλιο.

Θυμίζουμε ότι στην έκδοση των 7,50 ευρώ του SONIK αυτού του μήνα περιλαμβάνεται αποκλειστικά η βιογραφία του Freddie Mercury (These Are The Days Of His Life), με σπάνιες φωτογραφίες και δημοσιεύματα από το σύνολο της ζωής και της καριέρας του.

Sonik89cover

Το μουσικό περιοδικό SONIK by Avopolis.gr κλείνει αυτό το μήνα 9 χρόνια και το γιορτάζει με ένα ακόμα πλήρες τεύχος, αλλά και με μια συλλεκτική έκδοση. Το νέο SONIK κυκλοφορεί και πάλι σήμερα στην απλή έκδοση των 3,90 ευρώ και την Πέμπτη στη συλλεκτική έκδοση (στην τιμή των 7,50 ευρώ) που περιλαμβάνει ένα ακόμα βιβλίο από τις Εκδόσεις Οξύ (περιλαμβάνονται τα βιβλία: HELLRAISER-COMIC, ΠΝΙΓΜΟΣ, INDIGO, ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΜΕ - ΦΥΣΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ, ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ - COMIC, ΑΜΑΡΤΟΒΟΡΟΣ, ΝΥΧΤΟΒΑΤΗΣ, ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΤΟ ΕΝΤΟΜΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, RING) και τη βιογραφία του Freddie Mercury (These Are The Days Of His Life), με σπάνιες φωτογραφίες και δημοσιεύματα από το σύνολο της ζωής και της καριέρας του. Η συλλεκτική αυτή έκδοση κυκλοφορεί αποκλειστικά με το SONIK! Δύο βιβλία αξίας 20 ευρώ, μόνο με 3,60 ευρώ παραπάνω από το κόστος της κανονικής έκδοσης!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured