Δελτίο Τύπου

Milphoto_credit_Tyrone_Le

Το  MTV εχθές επιβεβαίωσε πως η Miley Cyrus θα εμφανιστεί live στα “2013 MTV EMA” του Amsterdam, που θα μεταδοθούν live την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 21:00 από το Ziggo Dome του Amsterdam.  H Cyrus συμπληρώνει το πρόγραμμα των live εμφανίσεων από τους Katy Perry και The Killers, τον MC της βραδιάς Redfoo of LMFAO, την παρουσιάστρια από τα παρασκήνια Ariana Grande και τον παρουσιαστή Ron Burgundy από το “Anchorman 2” (Will Ferrell) που αναμένεται επίσης να εμφανιστεί. Το MTV θα ανακοινώσει τους επόμενους σταρ των “2013 MTV EMA” μέσα στις επόμενες ημέρες.

H παγκοσμίου φήμης entertainer και πολύ-πλατινένια ερμηνεύτρια Miley Cyrus έχει προκαλέσει τις δικές της αναταραχές στην σύγχρονη μουσική, φτάνοντας στην κορυφή των charts αλλά και στο επίκεντρο των συζητήσεων σχετικά με την pop κουλτούρα, μέσα στο 2013. Μόλις χθες ανακοινώθηκε πως το νέο της album  “Bangerz” έκανε ντεμπούτο στο #1 τόσο του Billboard Top 200 Chart αλλά και του Digital Album Chart στην Αμερική. Επιπλέον, έχει φτάσει στο #1 στο iTunes Chart  σε περισσότερες από 70 χώρες. Το “Bangerz”  επίσης έφτασε στο #1 σε Καναδά, Αυστραλία, Ιρλανδία και Βρετανία, όπου η Cyrus αυτή την στιγμή  έχει ένα διπλό #1 με το “Wrecking Ball” να φτάνει στην κορυφή του UK Singles Chart. H Cyrus είναι υποψήφια σε τέσσερις κατηγορίες των “2013 MTV EMA” τις: Best Pop, Best Female, Best Video για το “Wrecking Ball” και το “Best US Act”. Η επιστροφή της στην σκηνή των EMA αποτελεί την δεύτερη εμφάνιση της στον θεσμό των βραβείων μέχρι σήμερα.

Miley_Cyrus_-_photo_credit_Tyrone_Lebon_1

Οι  Justin Timberlake και Macklemore & Ryan Lewis διεκδικούν τα περισσότερα “2013 MTV EMA” με πέντε υποψηφιότητες ο καθένας, ενώ οι Lady Gaga, Justin Bieber, Miley Cyrus και Robin Thicke διαγωνίζονται για τέσσερα βραβεία ο καθένας.  Οι Taylor Swift, Bruno Mars, Green Day, Thirty Seconds to Mars, Daft Punk, Rudimental, Icona Pop και One Direction είναι υποψήφιοι για τρία βραβεία. Καλλιτέχνες με δυο υποψηφιότητες είναι οι Rihanna, Katy Perry, Eminem, Jay Z, Bastille, Imagine Dragons, The Killers, Paramore, Rita Ora, Drake, Afrojack, Avicii, Calvin Harris και Iggy Azalea. Το MTV αναμένεται να ανακοινώσει νέους live performers και παρουσιαστές βραβείων μέσα στις επόμενες μέρες.

Τα MTV EMA – η παγκόσμια γιορτή της μουσικής και των πιο hot stars από το MTV – τιμά τους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και όλα τα είδη της μουσικής  και φέρνει κοντά music fans από όλο τον κόσμο για μια μοναδική εμπειρία καθώς μετράμε τις εβδομάδες αντίστροφα για το show και κατά την διάρκεια του. Οι Fans μπορούν να ψηφίζουν τον νικητή σε EMA κατηγορίες όπως τα Best New, Best Live και ακόμα περισσότερα μέσα από το www.mtvema.com ή το http://m.mtvema.com στις mobile συσκευές τους.  Η ψηφοφορία για τα EMA βραβεία είναι ανοικτή έως τις 8 Νοεμβρίου 2013, ώρα 23:59.

Τα “2013 MTV EMA” θα μεταδοθούν σε  60 τηλεοπτικά δίκτυα με πρόσβαση σε περισσότερους από 700 εκατομμύρια οικιακούς τηλεοπτικούς δέκτες ανά τον κόσμο, όπως επίσης μέσω συνεργαζόμενων τηλεοπτικών δικτύων. Επιπλέον, το ενιαίο τηλεοπτικό πρόγραμμα/online content, αναρτάται καθημερινά σε περισσότερες από 200 εκατομμύρια ψηφιακές πλατφόρμες ανά τον κόσμο.  Οι Bruce Gillmer και Richard Godfrey είναι οι Executive Producers για τα “2013 MTV EMA.” Για τα MTV EMA νέα και τις ανακοινώσεις,  επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα των EMA στο Facebook ή ακολουθήστε μας στο @mtvema. Για ενημερωτικό υλικό επικοινωνίας  επισκεφθείτε το press.mtvema.com ή ακολουθήστε μας στο @VIMN_PR.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured