news.team

peter-murphy2

Ο frontman των Bauhaus Peter Murphy καταδικάστηκε σε τρία χρόνια δοκιμασίας για ένα περιστατικό στο Glendale της Καλιφόρνια.

Ο Murphy συνελήφθη το Μάρτιο, όταν και υπήρχαν υπόνοιες ότι προκάλεσε ζημιές οδηγώντας κάτω από την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών, ενώ κατηγορήθηκε και για κατοχή μεθαμφεταμίνης. Αρχικά δήλωσε αθώος, αλλά το δικαστήριο του Los Angeles τον καταδίκασε για το αυτοκινητιστικό συμβάν, αλλά και για την κατοχή του ναρκωτικού.

Θα πρέπει να ολοκληρώσει επίσης 45 ημέρες συναντήσεων με τους Ανώνυμους Ναρκωμανείς, αλλά και 10 μέρες κοινωφελούς εργασίας, μαζί με τυχαία τεστ ναρκωτικών, κατά τη διάρκεια όλου του προαναφερθέντος διαστήματος.

Ο Murphy φέρεται να οδηγούσε το αυτοκίνητο του manager του, ένα Subaru Forester, όταν έπεσε πάνω σε ένα άλλο όχημα και έφυγε. Ο οδηγός ενός φορτηγού είδε το ατύχημα και ακολούθησε τον Murphy μέχρι το Barham Boulevard του Los Angeles, όπου και τον στρίμωξε/ακινητοποίησε μέχρι την άφιξη της αστυνομίας. Σύμφωνα με τις αναφορές της τελευταίας, ο Peter Murphy φαινόταν να τα έχει χαμένα και είχε δυσκολία να βρει την ημερομηνία ή την ώρα.

{youtube}5lnq9Add25M{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured