Δελτίο Τύπου

miley-cyrus-blurred-lines-vma-performance

Μετά από τις 4 υποψηφιότητες στα “2013 MTV EMA”, μια VMA performance που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των media, πωλήσεις που την έφεραν στην κορυφή των charts (όπως το πρώτο της #1 στο Billboard Hot 100 για το “Wrecking Ball”) και ενώ  έχει εισάγει την λέξη “Twerk” στο καθημερινό μας λεξικό, η παγκόσμια superstar Miley Cyrus έχει βρεθεί στην κορυφή της στρατόσφαιρας της pop κουλτούρας. Αλλά, ποια είναι η αληθινή Miley και ποια η δύναμη που οδηγεί την μεταμόρφωση της;

Για τους τέσσερις τελευταίους μήνες, το MTV είχε απεριόριστη πρόσβαση στην  Cyrus, η οποία υπόσχεται να μαγνητίσει τους θεατές σε ένα ιλιγγιώδες ταξίδι που μας παρουσιάζει την μεταμόρφωση της από νεανικό είδωλο της τηλεόρασης σε έναν από τους λιγότερο απολογητικούς, αμφιλεγόμενους καλλιτέχνες, στην πρεμιέρα του “Miley: The Movement” που θα γίνει την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 21:00.
 
Το ιδιαίτερα εξομολογητικό, 60λεπτο ντοκιμαντέρ θα αναδείξει την προσωπικότητα και την εξέλιξη της Cyrus καθώς προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του πρώτου της album στην εταιρεία RCA “Bangerz” την Τρίτη 8 Οκτωβρίου.  Στο νέο αυτό show θα δούμε τους θριάμβους αλλά και τις δύσκολες στιγμές, στο σπίτι, στο δρόμο, στο studio, αλλά και στον σχεδιασμό, στις πρόβες, στην live εμφάνιση αλλά και τον πανικό των media που συνόδευσαν την εμφάνιση της στα 2012 “MTV Video Music Awards” μαζί με τον Robin Thicke.

To “Miley: The Movement” θα μεταδοθεί διεθνώς σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα του MTV τον Οκτώβριο του 2013. Η ταινία ακολουθεί τα χνάρια άλλων παραγωγών που έχουν αναδείξει τις προσωπικότητες καλλιτεχνών όπως οι Lady Gaga, Drake, Nicki Minaj, Brittney Spears και πιο πρόσφατα η Demi Lovato.
 
Η Cyrus πρόσφατα έλαβε τέσσερις MTV EMA υποψηφιότητες, στις κατηγορίες Best Female, Best Video, Best Pop και Best US Act. Tα “2013 MTV EMA” θα μεταδοθούν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου από το Amsterdam στις 21:00.
 
H @radical.media οργάνωσε την παραγωγή του “Miley: The Movement.” Οι Dave Sirulnick, Jonathan Mussman και Joanna Bomberg εργάστηκαν ως Executive Producers για το MTV. Οι Justin Wilkes και Jon Doran είναι οι Executive Producers για την @radical, ο Daniel Stolzman είναι ο παραγωγός και ο Paul Bozymowski είναι ο σκηνοθέτης. Το “Miley: The Movement” είναι μια παραγωγή των MTV News and Docs.
 

Για να δείτε το τρέηλερ πατήστε εδώ

About Miley Cyrus
Η Miley Cyrus θα κυκλοφορήσει το νέο της  album “Bangerz,” στις 8 Οκτωβρίου, με 13 νέα τραγούδια. Το album αυτό αποτελεί μια δημιουργική εξέλιξη για την Miley καθώς θα συνεργαστεί με παραγωγούς όπως οι Mike Will, Pharrell, Future, και will.i.am. Το “Bangerz” είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία. Όσοι προ-παραγγείλουν το "Bangerz" στο iTunes θα κερδίσουν μια bonus ηχογράφηση των “Wrecking Ball” και "We Can't Stop". Επίσης, και τα δυο singles "We Can't Stop" και "Wrecking Ball" είναι διαθέσιμα στο ψηφιακό εμπόριο.
 
Το "Wrecking Ball," το δεύτερο single από το"Bangerz," κυκλοφόρησε στις 25 Αυγούστου και αμέσως έφτασε στο #1 στα  iTunes Top Songs Chart, #1 στο Billboard Hot 100 και #1 στο Spotify. Tο video για το “Wrecking Ball” κέρδισε γρηγορότερα από κάθε άλλο video το CERTIFIED status, το βραβείο του VEVO, έχοντας φτάσει τα 100 εκατομμύρια views σε 6 μέρες. Η Cyrus κατέρριψε το δικό της ρεκόρ με το “We Can’t Stop,”που είχε γίνει CERTIFIED από το VEVO σε 37 μέρες μετά από την πρεμιέρα του.  Το πρώτο single “We Can’t Stop”  κυκλοφόρησε στις 3 Ιουνίου και έφτασε στο  #1 του  iTunes στην Αμερική και σε 23 άλλες χώρες. Tο single έφτασε το #2 στο Billboard Hot 100 chart και έχει πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια tracks μόνο στην Αμερική. Το “We Can’t Stop” έγινε το πρώτο #1 της Miley Cyrus στην Αγγλία.
 
Η Miley Cyrus είναι πια μια παγκοσμίου φήμης entertainer με ξέφρενη επιτυχία σε  κινηματογράφο, τηλεόραση, μουσική. Είναι μια πολύ-πλατινένια καλλιτέχνης που έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια albums και 20 εκατομμύρια tracks μόνο στην Αμερική.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured