news.team

delorean

Θύματα απαγωγής (έστω και virtual kidnapping, όπως αναφέρεται, μιας και οι απαγωγείς τους έκαναν να πιστέψουν ότι θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα, πιο σοβαρή δηλαδή η κατάσταση) έπεσαν οι ισπανοί indie-dance-poppers Delorean στο Mexico City, σύμφωνα με report της El Pais.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μπάντα βρισκόταν στο Mexico City για την τοπική εκδοχή του Mutek Festival, όταν δέχθηκαν τηλεφώνημα στο ξενοδοχείο τους από κακοποιούς που υποκρίνονταν ότι ήταν από την ασφάλεια του ξενοδοχείου.

Τους είπαν ότι το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν δεν ήραν ασφαλές και τους εξανάγκασαν να μετακινηθούν σε άλλο ξενοδοχείο. Οι απαγωγείς τους κράτησαν εκεί και ένα μέλος της μπάντας εξαναγκάστηκε να αγοράσει ένα μεξικανικό κινητό τηλέφωνο.

Την ίδια ώρα, μέλη των οικογενειών τους δέχθηκαν τηλεφωνήματα ανώνυμα, τα οποία τους ενημέρωναν ότι τα μέλη της μπάντας ήταν όμηροι και μάλιστα ζήτησαν και λύτρα. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών, τόσο τα μέλη των οικογενειών, όσο και η ίδια η μπάντα δεν μπορούσαν να καλέσουν την αστυνομία ή άλλη Αρχή, καθώς τους δόθηκε να καταλάβουν ότι θα δημιουργείτο ακόμα μεγαλύτερο θέμα.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι οι Delorean πλέον είναι καλά - περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

{youtube}KmhLfSI_J-o{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured