madonna_new_plai

Τα σοκαριστικά της πρώτα βήματά της στη Νέα Υόρκη περιέγραψε η Madonna σε κειμενό της στο περιοδικό Harper's Bazaar και πιο συγκεκριμένα στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού.

Η μεγάλη pop star αναφέρει μια απίστευτη ιστορία που βίωσε κατά τα πρώτα της χρόνια στη Νέα Υόρκη, όταν ήταν -όπως λέει- αντικοινωνική και αντικομφορμίστρια. Η ίδια λέει ότι μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να γίνει πραγματική καλλιτέχνιδα, να μπορεί να εκφράσει τον εαυτό της, να διασκεδάσει και να ταρακουνήσει τον κόσμο και να περιβάλλεται από τολμηρούς ανθρώπους.

Όμως, τα πράγματα δεν ήταν και τόσο ρόδινα: «Η Νέα Υόρκη δεν ήταν τελικά αυτό που νόμιζα ότι θα ήταν. Δεν με καλωσόρισαν με ανοιχτές αγκάλες. Την πρώτη χρονιά βρέθηκα αντιμέτωπη με απειλή όπλου. Με βίασαν στην οροφή ενός κτιρίου με ένα μαχαίρι στην πλάτη μου και μου έκλεψαν το διαμέρισμα τρεις φορές. Δεν ξέρω γιατί. Δεν είχα τίποτα αξίας αφότου πήραν το ραδιόφωνό μου την πρώτη φορά».

Συμπληρώνει επίσης ότι στη Νέα Υόρκη αισθάνθηκε σαν να είχε συνδεθεί σε ένα άλλο σύμπαν: «Ένιωσα σαν πολεμιστής που ανοίγει το δρόμο του μέσα από τα πλήθη για να επιβιώσει. Ημουν έτοιμη για την επιβίωση. Ένιωσα ζωντανή».

Όσο για το σήμερα, σίγουρα ακούγεται πολύ λιγότερο τρομακτικό: «Εδώ είμαι πλέον, διαζευγμένη και ζω στη Νέα Υόρκη. Εχω ευλογηθεί με τέσσερα καταπληκτικά παιδιά. Προσπαθώ να τα διδάξω να σκέφτονται έξω από τα όρια. Να είναι τολμηρά. Να επιλέξουν να κάνουν πράγματα, επειδή είναι το σωστό που πρέπει να κάνουν, όχι γιατί όλοι οι άλλοι τους λένε να το κάνουν».

Βέβαια, σε συνέντευξη που έδωσε το 1995 στο NME είχε αποκαλύψει ότι για πρώτη φορά βιάστηκε στην αρχή της καριέρας της. «Παρά το γεγονός ότι ήταν καταστροφικό εκείνη τη στιγμή, ξέρω ότι με έκανε ένα πολύ ισχυρότερο άνθρωπο στη συνέχεια. Με ανάγκασε να γίνω μαχήτρια», είχε πει στη μουσική εφημερίδα τότε.

{youtube}2GUPE64CjK8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured