sonik.team

sonik88_petshopboys

Η νέα σεζόν μας βρίσκει ορεξάτους και με διάθεση να συνεχίσουμε να κάνουμε πράγματα, συνεχίζοντας τις ειδικές εκδόσεις και τις εκπλήξεις, αλλά και την ανοδική πορεία της κυκλοφορίας του SONIK, σε μια περίοδο που όλα πέφτουν. Το νέο τεύχος του SONIK αναμένεται στις 11 Σεπτεμβρίου (στο τέλος της εβδομάδας θα έχουμε οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας) και κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις. Την απλή, με 3,90 ευρώ και την έκδοση με δύο μοναδικά δώρα: Ένα συλλεκτικό βινύλιο του νέου single των Placebo, Too Many Friends και ένα βιβλίο των εκδόσεων Οξύ, σε ένα πακέτο, με τιμή 7,50 ευρώ.

Στο τεύχος θα διαβάσετε ανταποκρίσεις των Τάσου Μαγιόπουλου και Άρη Καραμπεάζη από δύο ευρωπαϊκά φεστιβάλ (Greenville Festival, Rock In Roma), ένα πολύ μεγάλο αφιέρωμα στο YouTube και τη μουσική βιομηχανία, τους stars, την εκμετάλλευση των χρημάτων των καλλιτεχνών από επιτήδειες εταιρίες, τον τρόπο να βγάλει κανείς χρήματα από αυτό, και άλλα ενδιαφέροντα. Θα βρείτε επίσης κριτικές στα νέα άλμπουμ, συγκεντρωμένες πληροφορίες γι' αυτά που αναμένουμε προσεχώς δισκογραφικά, αλλά και τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς, ένα backstage με τους Black Rebel Motorcycle Club στο Rock En Seine, μια αποκλειστική συνέντευξη με τους Placebo, τον Alborosie, αλλά και μια (από κοντά) συνέντευξη του Χάρη Συμβουλίδη με τους δύο Pet Shop Boys, που έγινε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στη χώρα μας.

Μιλήσαμε με τους Neil Tennant & Chris Lowe στο ξενοδοχείο τους, και τους βρήκαμε φιλικούς, ευγενέστατους και σε πλακατζίδικη διάθεση, η οποία παραλίγο να δώσει εντελώς άλλη τροπή στη συνέντευξη...

Μερικά από τα σημεία της συνέντευξης που θα βρείτε στο επερχόμενο SONIK:

«Έχει γεμίσει ο τόπος από συγκροτήματα τα οποία προσπαθούν να παίξουν παλιομοδίτικο ροκ με μπάντζο. Μα τι ιδέα κι αυτή... Θα πρέπει οπωσδήποτε να ξεφορτωθούν το μπάντζο. Αρκεί βέβαια να μην βγάλουν το μπάντζο για να βάλουν κανά γιουκαλίλι...»

«Aν η έννοια της ρομαντικής αγάπης, της τόσης τρυφερότητας και του ανιδιοτελούς υποτίθεται δοσίματος του εαυτού σου στον άλλον, χρειάζεται το γάμο ως επισφράγιση και επιβεβαίωση, τότε πράγματι της ζητάμε να υπακούσει σε έναν καπιταλιστικό κώδικα...»

«Περισσότερο θαύμασα το Random Access Memories, παρά μου άρεσε. Είναι ένας εξαιρετικά φιλόδοξος δίσκος, οι Daft Punk έβαλαν πολύ ψηλά τον πήχη και νομίζω ότι πέτυχαν αρκετά από όσα ήθελαν. Εγώ δεν έμεινα πάντως πολύ ικανοποιημένος μουσικά. Το κομμάτι με τον Giorgio Moroder, ας πούμε... Για μένα η πρόκληση θα ήταν να κάνουν κάτι μαζί. Εκείνοι αρκέστηκαν να τον έχουν να μιλάει.»

«Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η μουσική του Springsteen και σίγουρα όχι σε κάθε περίσταση. Ωστόσο, ναι, έχω στη δισκοθήκη μου αρκετά άλμπουμ του, και ορισμένα τα θεωρώ καταπληκτικά. Είναι ένας χαρισματικός αφηγητής ιστοριών ο Springsteen, για μένα μάλιστα έχει γράψει κι ένα από τα καλύτερα τραγούδια για το πώς είναι να μεγαλώνεις –το “Streets Of Philadelphia”. Περισσότερο όμως μ' αρέσει ο Bruce Springsteen γι' αυτό που εκπροσωπεί.»

Διαβάστε όλη την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη των Pet Shop Boys, οι οποίοι, μεταξύ βαρετών τηλεοπτικών συνεντεύξεων για το πώς βλέπουν την Ελλάδα και τι έφαγαν το μεσημέρι, βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν μια... πραγματικά μουσική συζήτηση με τον (αρχισυντάκτη του avopolis.gr) Χάρη Συμβουλίδη.

{youtube}qNR8gQAoYCs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured