news.team

arcadefire-winbutler

Όπως είπαμε τις προηγούμενες μέρες, το νέο άλμπουμ των Arcade Fire θα κυκλοφορήσει την 29η Οκτωβρίου - η ανακοίνωση βγήκε από τη μπάντα με τη μορφή ενός tweet, ως απάντηση σε ένα fan που είπε ότι είναι οι αγαπημένοι του. Το δε πρώτο single, αναμένεται να γίνει διαθέσιμο -όπως έχουμε πει- την 9η Σεπτεμβρίου...

Συμμετοχή στο άλμπουμ θα έχει, όπως έχουμε ήδη πει, ο James Murphy, πάλαι ποτέ frontman των LCD Soundsystem, o οποίος όπς και στο παρελθόν, έτσι και τώρα δηλώνει ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα.

Ο δίσκος, σύμφωνα με τον Murphy, έχει τελειώσει, "αν και για τους Arcade Fire ποτέ δεν τελειώνει ο δίσκος αν πρώτα δεν έχει κυκλοφορήσει. Πάντως το δικό μου μέρος έχει τελειώσει", ανέφερε σε συνέντευξή του στο NME. Και συμπλήρωσε: "Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι στη μπάντα που θα μπορούσαν να έχουν τη δική τους μπάντα ή να είναι επιτυχημένοι σόλο καλλιτέχνες. Είναι όλοι τόσο απίστευτα ταλαντούχοι και γεμάτοι ιδέες, με αποτέλεσμα τα κομμάτια να συνεχίζουν να έρχονται. Την τελευταία φορά που τόλμησα να σκεφτώ ότι έχει τελειώσει ο δίσκος, ήρθα πίσω στο στούντιο μετά από τρεις μέρες και είχαν ήδη γράψει άλλα δύο κομμάτια για το άλμπουμ".

Όσο για τον ήχο του δίσκου, αναφέρει: "Ακούγεται σαν Arcade Fire, όπως μόνο οι ίδιοι μπορούν να ακουστούν έτσι, ξέρεις... Είναι γαμημένο έπος. Σοβαρά."

Όπως έχουμε πει πολλάκις, ο James Murphy είναι υπεύθυνος για την παραγωγή κάποιων τραγουδιών του νέου άλμπουμ της μπάντας. Οι Arcade Fire βρέθηκαν στο DFA studio στις αρχές του 2013, για να δουλέψουν με τον Murphy το υλικό τους. "Υπήρχε αρκετό υλικό, αλλά το περισσότερο από αυτό ήταν σε παραγωγή δική τους. Δεν χρειάζονται παραγωγό. Έτσι, δεν ήξερα πώς θα πήγαινε", είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα έχει βάλει και τη δική του σφραγίδα στα νέα κομμάτια τους.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured