avopolis.team

music2deal

Σε εποχές ραγδαίων αλλαγών για τη μουσική βιομηχανία, δεν πέφτουν μόνο οι πωλήσεις των CD. Πολλοί παραδοσιακοί τρόποι προώθησης και επικοινωνίας έχουν αχρηστευτεί, με αποτέλεσμα νέοι καλλιτέχνες, αλλά και εκδότες μουσικής (τόσο μεγάλες εταιρείες, όσο και ανεξάρτητα labels), παραγωγοί, μάνατζερ, ατζέντηδες κ.ά. να βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Με συναίσθηση των αναγκών του 21ου αιώνα και αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία από τον έντυπο και ιντερνετικό αντίστοιχα χώρο, το Sonik και το Avopolis συμπράττουν με το Music2Deal. Στηρίζοντας μια φρέσκια πρόταση για όσους αναζητούν νέες απαντήσεις στα παραπάνω επιτακτικά ερωτήματα και συμμετέχοντας ενεργά σε μια μουσική διαδικτυακή κοινότητα με παγκόσμιο προφίλ και περίπου 500.000 επαφές, που έρχεται να κάνει τη διαφορά.

Τι είναι το Music2Deal

Το Music2Deal είναι μια μουσική διαδικτυακή κοινότητα που αποτελεί σημείο συνάντησης για δισκογραφικές εταιρείες, μουσικούς, μάνατζερ, παραγωγούς, καθώς και για οποιονδήποτε εργάζεται στη μουσική βιομηχανία.

Σε αντίθεση με το  Facebook και το LinkedIn, το Music2Deal είναι μια κλειστή Β2Β κοινότητα όπου κάθε νέα εγγραφή ελέγχεται από τους τοπικούς εκπροσώπους της κάθε περιοχής (χώρας) του Music2Deal.

Παρ’ όλα αυτά, η κύρια διαφορά με τις παραπάνω διαδικτυακές κοινότητες εντοπίζεται στο γεγονός ότι το Music2Deal δεν αποτελεί μόνο ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το κύριο θέμα του Music2Deal είναι η «δικτύωση και συναναστροφή/συναλλαγή/ επαφή με τη μουσική».

Ο σχεδιασμός του Music2Deal είναι προσαρμοσμένος στις ανάγκες των επαγγελματιών έτσι ώστε να τους παρέχει τις καλύτερες δυνατότητες για συναλλαγές και δικτύωση αποκλειστικά εντός του πλαισίου της μουσικής βιομηχανίας, κάτι το οποίο δεν παρέχουν οι υπάρχουσες διαδικτυακές κοινότητες  (LinkedIn, XING, Viadeo, κ.ά.).

Ποιος χρησιμοποιεί το Music2Deal;

Το Music2Deal.com είναι ο ιδανικός τόπος για εκδότες, ανεξάρτητες και μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες, στελέχη A&R, ατζέντηδες, παραγωγούς, μάνατζερς, προμότερς, διανομείς και εισαγωγείς /εξαγωγείς από κάθε είδος μουσικής, καθώς και για αγοραστές από άλλους τομείς και βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων διαφημιστικών εταιρειών, εταιρειών παραγωγής βίντεο και παιχνιδιών, και παραγωγών ταινιών και τηλεόρασης.

Οι εταιρείες που προσφέρουν μουσική στο Music2Deal.com συμπεριλαμβάνουν την Universal Music Publishing και την  Peer Music. Εντός των περισσότερων από 5.000 εγγεγραμμένων χρηστών, βρίσκονται μάνατζερ εταιρειών όπως η Virgin, η Sony-BMG, η Warner και η EMI, για να ονομάσουμε μερικές.

Η επαφές των μελών του Music2Deal φτάνουν σχεδόν τις 500.000. (Αρκετές ομάδες του LinkedIn έχουν 50.000+ μέλη από την μουσική βιομηχανία, αριθμός που αποτελεί μόνο ένα μέρος της).

Διεθνές δίκτυο

Εφόσον η βιομηχανία της μουσικής στηρίζεται στην ανθρώπινη επαφή, ενεργούμε τοπικά με το όφελος ενός διεθνούς μουσικού δικτύου. Έτσι, το Music2Deal ξεκίνησε τις ενέργειές της από τη Γερμανία και μέσω franchise συνεταιρισμών έφτασε σε Αυστρία, Ελβετία, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Ιταλία, Πολωνία, Ιρλανδία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ισραήλ, Μέση Ανατολή, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία (υπεύθυνες για τη διεύρυνση του δικτύου σε Ασία και Ειρηνικό), Πορτογαλία, Μάλτα, Βραζιλία, Τζαμάικα, Σκανδιναβία, Ολλανδία, Τουρκία και Ινδία.

Περισσότεροι τοπικοί συνεργάτες πρόκειται να προστεθούν προσεχώς στο δίκτυο.

Σύνδεση με τη μουσική κοινότητα

Οι καλές επαφές είναι ένα σημαντικό στοιχείο προς την επιτυχία. Με το Music2Deal μπορείτε να συνδεθείτε με χιλιάδες επαγγελματίες στο χώρο της μουσικής. Ελάτε μαζί μας και παρουσιάστε τον εαυτό σας, τη μουσική σας ή την εταιρεία σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε ή να προσφέρετε τραγούδια για τη χορήγηση αδειών ή να ανακαλύψετε νέους καλλιτέχνες, συνθέτες, παραγωγούς ή τραγουδιστές για νέα projects. Δημιουργήστε νέες συμφωνίες και συνεργασίες, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Πλεονεκτήματα και οφέλη του Music2Deal

Είναι μουσική ΣΑΣ κοινότητα! Το Music2Deal είναι η αποκλειστική κοινότητα της μουσικής βιομηχανίας -ο τρόπος για να δικτυωθείτε και να κάνετε τα πράγματα να συμβούν! Είναι διεθνής, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε και να δημιουργήσετε συμφωνίες με τους επαγγελματίες της μουσικής σε τοπικό επίπεδο αλλά και σε όλο τον κόσμο. Εάν είστε επαγγελματίας ή προσφέρετε υπηρεσίες που σχετίζονται με την μουσική, μπορείτε να γίνετε μέρος της Music2Deal κοινότητας.

Ποιος χρησιμοποιεί το Music2Deal;

  • Χιλιάδες επαγγελματίες από όλους τους τομείς της μουσικής βιομηχανίας αποτελούν μέρος της Music2Deal κοινότητας:
  • παραγωγοί, δισκογραφικές εταιρίες, managers, promoters, εκδότες μουσικής
  • Συγκροτήματα, καλλιτέχνες, τραγουδιστές
  • διαφημιστικές εταιρείες, agents
  • εταιρίες βίντεο και παιχνιδιών, παραγωγοί ταινιών/τηλεόρασης, κριτικοί μουσικής και άλλοι πολλοί

Γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε Music2Deal

Οι καλές επαφές είναι το κλειδί της επιτυχίας. Στο Music2Deal θα συνδεθείτε με άλλους ανθρώπους του χώρου της μουσικής επιχειρηματικότητας και θα βρείτε συνεργάτες για τα υπάρχοντα αλλά και νέα projects - σε εθνικό και διεθνές επίπεδο - για να κλείσετε συμφωνίες!

Συγκροτήματα ή σολίστες μπορούν  να ανεβάσουν τα τραγούδια τους για να τραβήξουν την προσοχή της μουσικής βιομηχανίας. Και δισκογραφικές εταιρείες, παραγωγοί, κρητικοί μουσικής, agents, και άλλοι συνήθως ψάχνουν για ένα νέο ταλέντο - αυτή λοιπόν είναι η ευκαιρία σας για να σας ακούσουν!

Παραγωγοί μπορούν να ανακαλύψουν τη σωστή φωνή in στην κατηγορία "Τραγουδιστές": Μπορούν να αναζητήσουν με βάση την ηλικία, το φύλο, την τοποθεσία και ακόμη να εξερευνήσουν διάφορα είδη φωνών χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της σύνθετης αναζήτησης.

Αν χρειάζεστε μουσική για ταινία, διαφημίσεις, ή παιχνίδια, η Music2Deal κοινότητα, σας προσφέρει ποικίλες επιλογές για πολλά και διαφορετικά είδη: ροκ, εναλλακτικό, ποπ, house και chillout, world music, παραδοσιακό, και πολλά άλλα - όλα είναι διαθέσιμα για άδεια χρήσης.

Τιμολόγηση

Εγγραφείτε στο Music2Deal είναι δωρεάν. Αλλά τα μέλη με Premium συνδρομή απολαμβάνουν επιπλέον προνόμια. Μπορείτε να έχετε όλα τα πλεονεκτήματα ενός μέλους Premium, είτε με την αγορά «μπόνους» ή προσκαλώντας φίλους της μουσικής βιομηχανίας να συμμετέχουν στο Music2Deal.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured