Δελτίο Τύπου

britneyspears

Το τραγούδι “Ooh La La” θα κυκλοφορήσει η Britney Spears για την πολύ-αναμενόμενη κωμική ταινία της Columbia Pictures/ Sony Pictures, The Smurfs™ 2, από την Kemosabe / RCA Records. Το κομμάτι ακούγεται στου τίτλους τέλους του έργου και το έγραψαν οι Lukasz Gottwald (Dr. Luke), Joshua Coleman (Ammo), Henry Walter (Cirkut), Bonnie McKee, Jacob Kasher Hindlin (J Kash), Lola Blanc και Fransisca Hall, ενώ την παραγωγή την έκαναν οι Dr. Luke, Ammo και Cirkut για την Prescription Songs. Το The Smurfs 2, η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας κινουμένων σχεδίων αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου 2013. Περισσότερες λεπτομέρειες για το τραγούδι θα ακολουθήσουν σύντομα.

Η Britney Spears πρόσθεσε, «Αγαπούσα πάντα τα στρουμφάκια όταν ήμουν παιδί και τώρα τα αγόρια μου είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές των SMURFS. Ήθελα να τους ξαφνιάσω με το τραγούδι της ταινίας. Είμαι σίγουρη ότι θα σκεφτούν ότι είναι Smurftastic»!

Η Lia Vollack, πρόεδρος της Worldwide Music για την Sony Pictures, πρόσθεσε, «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που η Britney συμμετέχει στο The Smurfs. Είναι καταπληκτική τραγουδίστρια και τα αγόρια της είναι fans των Smurfs, για αυτό είναι κάτι εντυπωσιακό για όλου μας».

{youtube}FZUlw2rbdr8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured