Δελτίο Τύπου

redbullmusicacademy

Ανακοινώθηκε το πλήρες lineup του Red Bull Music Academy Stage, με ονόματα σαν των TNGHT, Branko of Buraka Som Sistema, Metro Area και άλλων στα 20 χρόνια του SonarDome στο Fira Montjuic, στην Placa d' Espanya.

Το Red Bull Music Academy θα βρίσκεται για ένατη συνεχή χρονιά στο φημισμένο Sonar Festival, με ένα all star cast από αποφοίτους της Ακαδημίας και συνεργάτες, για να γιορτάσει, στο SonarDome stage, τα 15 χρόνια της Ακαδημίας και τα 20χρονα του Sonar.

Μέσα σε τρεις ηλιόλουστες μέρες, στον καινούργιο χώρο του Φεστιβάλ στην Placa d' Espanya, όσοι βρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να εξερευνήσουν νέους ήχους και να δουν εξαιρετικά live από πρωτοπόρους της σύγχρονης club μουσικής. Τι έχει να περιμένει κανείς; Το πρώτο live show των ανανεωτών τηs disco/boogie σκηνής, Metro Area που πρόσφατα επανασυνδέθηκαν. Toυς κροταλιστούς, τρελούς ήχους του Branko των Buraka Som Sistema, αλλά και τους αναμφισβήτητους Hudson Mohawke και Lunice μαζί τώρα, ως TNGHT.

Στο πρόγραμμα ακόμη: εμφανίσεις από απόφοιτους της Ακαδημίας όπως οι Mr Beatnick, Palmbomen, Krystal Klear, Baris K, Elektro Guzzi, και συνεργασίες επί σκηνής από JESSE και Jimi Tenor, χωρίς να παραλείψουμε το επιστημονικής φαντασίας electro των Felix Kubin & James Pants. Στον θρόνο του το Sonar -ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα φεστιβάλ στον κόσμο, μια συνάντηση ηλεκτρονικής μουσικής και σύγχρονης τέχνης- έχει σαν φιλοσοφία να παρουσιάζει ένα lineup με μεγάλη ποικιλία, με πολύ σημαντικούς μουσικούς από όλο τον κόσμο κάτι που ταιριάζει απόλυτα με το ήθος της Red Bull Music Academy.

H Aκαδημία κάνει ακριβώς αυτό: εδώ και 15 χρόνια τώρα, φέρνει κοντά ανερχόμενους μουσικούς με εκείνους που άνοιξαν το δρόμο, οργανώνοντας κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη ένα συναρπαστικό και πρωτοποριακό event πέντε εβδομάδων. Επίσης η Ακαδημία έχει επεκτείνει τις εργασίες και στο on line radio, RBMA Radio, στις σκηνές των φεστιβάλ και στις σημαντικές διοργανώσεις σε κάθε ήπειρο. Η φετινή 15η έκδοση της Ακαδημίας, μάλιστα, ξεκινά στις 28 Απριλίου στη Νέα Υόρκη.

Το πλήρες lineup έχει ως εξής:
TNGHT, Metro Area, Oddisee, Branko, JESSE & Jimi Tenor, Felix Kubin & James, Pants, Palmbomen, Mr Beatnick, Baris K, Krystal Klear, Panoram, Kidsuke, UMA, Elektro Guzzi, Le K, DZA, Anenon, Ulf Eriksson, bRUNA, Cassegrain, We Like, Turtles, Satore, C. Tangana.

SONARDOME @ SONAR,
Βαρκελώνη
13-15 Ιουνίου 2013

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured