Δελτίο Τύπου

beckyg

Η νέα καλλιτέχνιδα της Kemosabe / RCA Record, η 16χρονη Becky G, παρουσιάζει το video του νέου της τραγουδιού “Becky From The Block”, στο οποίο συμμετέχει η Jennifer Lopez. Tο video γυρίστηκε στη πόλη της Becky, το Inglewood και παρουσιάζει τους φίλους και την οικογένεια της Becky καθώς και την ίδια την Jenny From The Block, την superstar Jennifer Lopez. Το “Becky From The Block”, το έγραψαν οι Becky G, Dr. Luke, Jordan Omley και Cirkut ενώ την παραγωγή την έκαναν οι Dr. Luke και Cirkut για την Prescription Songs.

Η Becky δήλωσε, «Ήταν υπέροχο και τόσο ωραίο να δουλεύεις με ένα είδωλο. Η Jen ήταν πάντα πηγή έμπνευσης για μένα και ήταν εξαιρετικό που είχα την ευλογία της στο remake μου, για το “Jenny From The Block”. Ήταν ένα μέρος του ονείρου μου που έγινε πραγματικότητα. Το “Becky From The Block” είναι η ιστορία της ζωής μου και το να το έχει εγκρίνει αλλά και να συμμετέχει η Jennifer στο video clip σημαίνει τα πάντα για μένα. Το να βγαίνω έξω μαζί της και να περνάω καλά είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Η 16χρονη Becky G υπέγραψε στην Kemosabe, το label της Sony Music Entertainment, το οποίο ίδρυσαν ο hitmaker Dr. Luke και η RCA Records πέρσι. Ο Luke υπέγραψε την Becky αφότου είδε ένα clip της στο YouTube, στο οποίο τραγουδούσε το “Otis” από το album των Jay-Z και Kanye West, Watch The Throne. Το τραγούδι ξεκινάει με την Becky να δηλώνει: «Αν ο καθένας είχε μια σφαίρα, εγώ δε θα αστοχούσα». Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Inglewood, του Los Angeles, ενώ η οικογένειά της κατάγεται από το Mexico. Η Becky δούλεψε με τους Jordan Omley και Mike Mani από τους The Jam, Cirkut, Benny Blanco, will.i.am, Billboard και Ammo, καθώς και μια πληθώρα άλλων παραγωγών στο ντεμπούτο album της.

Πέρσι η Becky κυκλοφόρησε το “Problem (The Monster Remix)” feat. will.i.am, ένα ειδικό remix το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την κωμωδία της Sony Pictures Hotel Transylvania. Το video του “Problem (The Monster Remix)” feat. will.i.am περιέχει οπτικό υλικό από την ταινία. Η Becky επίσης έγραψε αλλά και συμμετείχε στο single της Cher Lloyd “Oath” καθώς και στο single της Cody Simpson “Wish U Were Here”, το οποίο έφτασε στο #1 του Radio Disney.

{youtube}204RpkonU-s{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured