recordstoreday2013_sima

Αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου, τα ανεξάρτητα δισκοπωλεία έχουν την τιμητική τους... Όπως πάντα, το κορυφαίο ανεξάρτητο δισκοπωλείο της Θεσσαλονίκης, συμμετέχει έχοντας τις δικές του εκπλήξεις: Επανέκδοση του πρώτου, ομώνυμου άλμπουμ των Στέρεο Νόβα, σε αριθμημένη βινυλιακή έκδοση των 400 αντιτύπων, με εξώφυλλο σε ματ σαγρέ πολυτελές χαρτί και ένθετο. Διάθεση μεγάλου αριθμού κυκλοφορίων από τις ειδικές εκδόσεις που γίνονται για τη record store day. Έκπτωση 10% στις κυκλοφορίες του 2013. Έκπτωση 20% στις κυκλοφορίες προηγούμενων ετών καθώς και στα μεταχειρισμένα cds και βινύλια.

Aκολουθεί το κείμενο που λάβαμε από το Lotus:

Συνεχίζοντας τον κύκλο των εκδόσεων που ξεκινήσαμε την περσινή record store day, με μεγάλη χαρά, επανεκδίδουμε, για τη φετινή record store day, το πρώτο ομώνυμο άλμπουμ των Στέρεο Νόβα.

Ένα δίσκο που έμελλε να παίξει καθοριστικό ρόλο στα μουσικά (και όχι μόνο) δρώμενα στην Ελλάδα και να σημαδέψει/περιγράψει μια εποχή. Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο αστικό τοπίο των αρχών του ΄90, όπου οι νέες τεχνολογίες αρχίζουν να διεισδύουν και να μεταμορφώνουν όλο και περισσότερο την καθημερινότητα, το πρώτο άλμπουμ των Στέρεο Νόβα, μοιάζει να λειτουργεί για πολύ κόσμο σαν ένα είδος όχημα περιπλάνησης μέσα σε αυτές τις νέες συνθήκες.

Αντανακλά το πρώτο κύμα της electronica και του rave, τα πρώτα, σχεδόν, αυθόρμητα και αυτοσχέδια πάρτυ στις αποθήκες, τα σπίτια και τα μαγαζιά, τον ενθουσιασμό και την έκρηξη του καινούριου. Και το συνδιάζει με μια ιδιαίτερη ευαισθησία, πού μπλέκει το καθημερινό με την ποιητικότητα, τη σκληρότητα με την εναπόληση, το ρεαλισμό με τη φαντασία και καταγράφει τους νέους κώδικες έκφρασης, διασκέδασης, συντροφικότητας.

Δημιουργήθηκε από τους Κ.Βήτα και Μιχάλη Δ. και πρωτοκυκλοφόρησε το 1992 από τη Wipe Out Records.

Η συγκεκριμένη έκδοση έρχεται να καλύψει ένα κενό απουσίας του συγκεκριμένου άλμπουμ πολλών χρόνων και μάλιστα αποτελεί την πρώτη του βινυλιακή επανέκδοση μετά από 21 χρόνια. Κυκλοφορεί με αναμορφωμένο το εξώφυλλο της πρώτης έκδοσης, τυπωμένο σε πολυτελές χαρτί και με ένθετο, σε 440 αριθμημένα αντίτυπα.

Κυκλοφορεί στις 20 Απριλίου, στα πλαίσια της παγκόσμιας Record Store Day, ενώ θα γίνονται δεκτές και προπαραγγελίες και μερικές μέρες πριν, μέσω του site του Λωτού, www.lotus.gr

 

LOTUS
Σκα 7, Θεσσαλονική
2310 260776

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured