Δελτίο Τύπου

chrisbrown

Ο πολύ-πλατινένιος Chris Brown κυκλοφορεί το “Fine China”, το πρώτο single και video από το νέο του album, X, το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά από την RCA Records.

Ο Brown, έγραψε το “Fine China” με τους Sevyn Streeter, Eric Bellinger και Roccstar, ενώ δήλωσε στο Billboard: «Ήθελα να αγγίξω μουσικά τον Michael Jackson, τον Stevie Wonder και τον Sam Cooke και να ενσωματώσω αυτές τις επιρροές στο σήμερα».

Στο X ο Brown συνεργάζεται ξανά με τον Diplo (Usher, Britney Spears) - μαζί δημιούργησαν το F.A.M.E του 2011, το οποίο έφτασε στο No.1 του Billboard 200 και κέρδισε βραβείο Grammy στην κατηγορία Best R&B Album. Η παραγωγή του X ανήκει στον βραβευμένο με Grammy παραγωγό Timbaland (David Guetta, Katy Perry, Black Eyed Peas) και στον Danja (Mary J. Blige, P!nk), με τους οποίους δούλεψε ξανά το 2012 στο άλμπουμ Fortune, το οποίο καρφώθηκε στο No.1 σε Billboard Top 200 Albums Chart και Top R&B/Hip-Hop Albums Chart και ήταν η αιτία να έχει ο Brown μια υποψηφιότητα για Grammy στην κατηγορία Best Urban Contemporary Album.

{youtube}iGs1gODLiSQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured