Δελτίο Τύπου

fantasia

Το τέταρτο στούντιο άλμπουμ της με τίτλο Side Effects Of You θα κυκλοφορήσει η βραβευμένη με Grammy, Fantasia. Το άλμπουμ κυκλοφορεί στις 22 Απριλίου από την 19 Recordings/RCA Records.

«To ‘Side Effects Of You’ αντανακλά ένα έργο το οποίο αποκαλώ ‘Rock Soul’ και εξερευνώ ένα νέο και φρέσκο ήχο που αποδεικνύει τη φωνητική μου ευελιξία και τον στόχο μου για διεθνή απήχηση» λέει η Fantasia. «Έγραψα πολλά από τα νέα μου τραγούδια με μερικούς από τους καλύτερους παραγωγούς και τραγουδοποιούς και η 19/RCA μου επέτρεψε να εκφραστώ καλλιτεχνικά με τον τρόπο που εγώ ήθελα εδώ και χρόνια. Ελπίζω ότι όλοι θα απολαύσουν αυτό το album και θα πάρουν μια γεύση από ROCK SOUL NATION AND JOIN THE MOVEMENT!».

Το Side Effects Of You περιλαμβάνει το πρώτο single "Lose to Win", το οποίο ήταν πρόσφατα το #1 most increased track στο Urban Adult Airplay Chart. Ο παραγωγός του άλμπουμ είναι ο Harmony Samuels, που έγραψε και έκανε παραγωγή στα περισσότερα τραγούδια, εκτός από το ομότιτλο τραγούδι “Side Effects Of You”, στο οποίο έκανε παραγωγή ο Naughty Boy. Η Fantasia, με τη σειρά της, συμμετείχε και αυτή στη δημιουργία του δίσκου, μαζί με τους Andrea Martin, Emeli Sande, Sherrod Lambert, Missy Elliott και Courtney Harrell, για να αναφέρουμε μερικούς. Στο άλμπουμ θα βρείτε συμμετοχές από Missy Elliott, Kelly Rowland και άλλους.

Το 2004, η τραγουδίστρια από την Βόρεια Καρολίνα, έγινε η νικήτρια της τρίτης σεζόν του American Idol. Αργότερα, εκείνη τη χρονιά, η Fantasia κυκλοφόρησε το πλατινένιο της ντεμπούτο άλμπουμ Free Yourself και έγινε η πρώτη καλλιτέχνιδα στην ιστορία του Billboard Hot 100 chart που έκανε ντεμπούτο στο #1 με το πρώτο της single, “I Believe”. Το δεύτερο single της Fantasia, το “Truth Is”, έμεινε για 14 εβδομάδες στο #1 κάνοντάς την έτσι την πρώτη τραγουδίστρια που έχει ταυτόχρονα δύο από τα τρία κορυφαία τραγούδια στο Billboard chart. Το επόμενο, δεύτερο άλμπουμ της Fantasia, που κυκλοφόρησε το 2006 και έγινε χρυσό, περιείχε το #1 R&B single, “When I See U”. Το 2010, η Fantasia κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό Back To Me, το οποίο περιείχε το hit single “Bittersweet”, για το οποίο κέρδισε το πρώτο της ever βραβείο Grammy στην κατηγορία Best Female R&B Vocal Perfomance, όπως επίσης και NAACP Image Award ως Outstanding Song. Το Back To Me καρφώθηκε στο #1 του Billboard R&B Albums chart και στο #2 του Top 200 Albums chart του Billboard. Αυτό σηματοδότησε το πρώτο της #1 R&B άλμπουμ και την υψηλότερη θέση που έφτασε ποτέ στο Billboard Top 200.

Side Effects Of You track listing:

1. Supernatural
2. Ain’t All Bad
3. If I Was A Bird
4. Girl Talk (Interlude)
5. Without Me featuring Kelly Rowland & Missy Elliott
6. Side Effects Of You
7. Get It Right
8. So Much To Prove
9. Change Your Mind
10. Lighthouse
11. Lose To Win
12. End Of Me
13. In Deep

Κάντε click στο παρακάτω link για να δείτε το making of του “Lose To Win”

{youtube}h8y943fTKaY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured