morrissey2013b

Πρέπει μήπως να τα παρατήσει ο Morrissey; Οι γιατροί έχουν ήδη προειδοποιήσει τον Moz ότι θα πρέπει να σκεφτεί πλέον σοβαρά να... συνταξιοδοτηθεί, μετά από μια σειρά από προβλήματα υγείας που του έχουν εμφανιστεί από την αρχή του έτος. "Πέρασα πολύ δύσκολα", αναφέρει πλέον ο Morrissey, συμπληρώνοντας: "Είχα εσωτερική αιμορραγία και είχα χάσε πολύ αίμα. Προσπάθησαν να με επαναφέρουν οι γιατροί σε καλή κατάσταση τις επόμενες πέντε εβδομάδες, αλλά φαίνεται ότι δεν λειτούργησε [...]. Ακόμα είμαι σε θεραπεία, αλλά είμαι αισιόδοξος."

Ο Moz αναφέρθηκε στα χίλια κακά της μοίρας του που τον έπληξαν ξαφνικά - διαφορετικά προβλήματα υγείας, που ίσως να μη συνδέονται μεταξύ τους. "Ίσως είναι παράλογη εμφάνιση τόσων διαφορετικών πραγμάτων, αλλά κάθε ένα με χτύπησε μόνο μια φορά. Αλλά όλα ίσως ήρθαν μετά την απώλεια αίματος που έπληξε το ανοσοποιητικό μου σύστημα."

Ο ίδιος, όμως, δεν φαίνεται να θέλει να τα παρατήσει. "Ναι, με έχουν προειδοποιήσει οι γιατροί, αλλά είναι δύσκολο για μένα να πάρω μια τέτοια απόφαση, όλο αυτό είναι βαθιά ριζωμένο μέσα μου", είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι θα το πάει μέχρι τελικής πτώσεως, αλλά αυτή τη φορά προσέχοντας μάλλον περισσότερο την υγεία του.

Όπως είπαμε πριν μερικές μέρες, το υπόλοιπο της αμερικανικής περιοδείας του Morrissey ακυρώθηκε. Το έλκος, το πρόβλημα στον οισοφάγο και η πνευμονία, που του έτυχαν το ένα μετά το άλλο, τον ανάγκασαν να ματαιώσει τους σταθμούς της tour του που απέμεναν, ευχαριστώντας παράλληλα τους fan του για τις ευχές τους για καλή ανάρρωση. Συνολικά 21 συναυλίες του είχαν ακυρωθεί μέσα σε μια χρονιά, πριν την τελική ακύρωση και των υπολοίπων...

Εμείς το μόνο που έχουμε να του ευχηθούμε είναι καλή ανάρρωση και... με μέτρο οι εμφανίσεις, για να μην αναγκαστεί να τα παρατήσει για τα καλά...

{youtube}AGHloBYuv-8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured