Δελτίο Τύπου

jadagrace

Η Jadagrace, που ανακάλυψε ο Redfoo των LMFAO, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο single της, “Run Dat Back”, σήμερα στο iTunes. Το τραγούδι με το οποίο η Jadagrace κέρδισε μεγάλο buzz στο Radio Disney, είναι το πρώτο single από το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ της Jadagrace στην Epic Records.

Αυτή την περίοδο δουλεύει με τον βετεράνο παραγωγό Kerry Gordy και τον Tricky Stewart της Epic, ο οποίος έχει κάνει παραγωγές σε τραγούδια της Beyonce και του Justin Bieber, μεταξύ πολλών άλλων. Ο θρύλος της R&B, Smokey Robinson είναι ο μέντορας της Jadagrace στο studio, έχει δανείσει την φωνή του και έχει βοηθήσει και στην παραγωγή.

Η Jadagrace αναδεικνύει το ταλέντο της στο χορό με το video του “Run Dat Back”, το οποίο περιλαμβάνει την δική της χορογραφία και special εμφάνιση του Redfoo των LMFAO. Το video έκανε πρεμιέρα στο VEVO στις αρχές της εβδομάδας.

Η 13χρονη τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός ξεκίνησε να χορεύει με τη θρυλική Debbie Allen στην Debbie Allen Dance Academy στην ηλικία των τριών ετών. Εκτός του ότι είναι μία καλή τραγουδίστρια και χορεύτρια, η Jadagrace είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός αφού έχει πρωταγωνιστήσει στο ρόλο “Star” στην ταινία δράσης Terminator: Salvation μαζί με τους Christian Bale και Sam Worthington το 2009.

Πέρυσι, η Jadagrace ξεκίνησε μια περιοδεία με 50 show, η οποία περιελάμβανε εμφανίσεις σε σχολεία σε όλη την Νότια Καλιφόρνια, την οποία θα συνεχίσει το 2013.
Πρόσφατα επίσης τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο της Αμερικής μπροστά σε 50.000 fans, στο Dodger Stadium.

{youtube}jQ9SIatYJFQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured