Δελτίο Τύπου

depechemode2013new

Η βραβευμένη σειρά Webcast Concert του CBS, LIVE ON LETTERMAN, ξεκινάει το 2013 με τους Depeche Mode να εμφανίζονται live από το παγκοσμίου φήμης θέατρο Ed Sullivan της Νέας Υόρκης, για όλο τον κόσμο μέσω του CBS.com, σήμερα, Δευτέρα 11 Μαρτίου.

Οι Depeche Mode θα παρουσιάσουν ένα live set, στο οποίο θα παίξουν ολοκαίνουργια τραγούδια που θα περιλαμβάνονται στο επερχόμενο άλμπουμ τους Delta Machine, όπως επίσης και μερικές από τις κλασικές τους επιτυχίες. Όπως έχουμε πει, το Delta Machine θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου από την Columbia Records.

Τα video του LIVE ON LETTERMAN, έχουν ξεπεράσει τα 150 εκατομμύρια views στο CBS.com και μέχρι στιγμής έχουν φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Στα LIVE ON LETTERMAN webcasts έχουν βρεθεί οι The Killers, Coldplay, Mumford & Sons, Adele και πολλοί άλλοι.

Οι fans μπορούν να δουν το webcast των Depeche Mode live στο CBS.com και συγκεκριμένα στη σελίδα http://www.cbs.com/shows/liveonletterman/

Μετά την κυκλοφορία του νέου τους album, οι Depeche Mode θα ξεκινήσουν την νέα τους ευρωπαϊκή περιοδεία ξεκινώντας από το Hayarkon Park του Tel Aviv στις 7 Μαίου, ενώ αμέσως μετά θα βρεθούν στο Terra Vibe στην Αθήνα. Θα πραγματοποιήσουν 34 show σε 25 Ευρωπαϊκές χώρες με εμφανίσεις στο διάσημο στάδιο San Siro του Μιλάνου, στο Stade De France του Παρισιού και στο Locomotive Stadium της Μόσχας, πριν ολοκληρώσουν το πρώτο σκέλος της ευρωπαϊκής τους περιοδείας στο Minsk της Λευκορωσίας, στις 29 Ιουλίου. Η αμερικάνικη περιοδεία θα ακολουθήσει, με τις λεπτομέρειες να ανακοινώνονται σύντομα.

{youtube}Bo_IeAjMdG8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured