Δελτίο Τύπου

tmills

Ο T. Mills θα περιοδεύσει την άνοιξη μαζί με τον Sammy Adams, ξεκινώντας στις 4 Απριλίου από το San Diego. Για την προετοιμασία της tour, ο T. Mills μόλις κυκλοφόρησε το νέο του single “Loud”, το οποίο είναι διαθέσιμο τώρα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα. Το single, στο οποίο το έκαναν παραγωγή οι Pop Wansel (Rihanna, Kanye West), είχε την πρώτη ραδιοφωνική του μετάδοση στον Power 106 του Los Angeles.

Αυτή την περίοδο ο T. Mills βρίσκεται στο studio για να ολοκληρώσει το ντεμπούτο άλμπουμ του, μαζί με γνωστούς παραγωγούς, όπως τους Hit Boy, Boi1da & Jim Jonsin, MdL, James Fauntelroy, Chuckie και Cook Classics.

Ο 23χρονος Travis Tatum Mills κατάφερε μέσα σε δύο χρόνια να κερδίσει κοινό και κριτικούς και να υπογράψει δισκογραφικό συμβόλαιο με την Columbia Records. Τον Μάρτιο του 2012, ο Travis ήταν υποψήφιος στην κατηγορία Best New Artist στα MTV Woodie Awards. Τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να έχει πιστούς fans, πάνω από 15 εκατομμύρια συνολικά views στο YouTube, 530 χιλιάδες fans στο Facebook και 200 χιλιάδες followers στο Twitter. Το viral hit single του “Vans On” έφτασε στο Top 30 του Rhythm radio το καλοκαίρι που μας πέρασε και ο Mills έπαιζε καθημερινά μπροστά σε χιλιάδες fans κατά την διάρκεια της περιοδείας του 2012 Vans Warped Tour. Το πρόσφατο project του, the Thrillionaire mixtape, κυκλοφόρησε στο Datpiff.com το καλοκαίρι του 2012 και ξεπέρασε τα 100 χιλιάδες downloads.

{youtube}H_f1NEE5zSU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured