flaminglips_zaireeka

Στις 20 Απριλίου θα λάβει χώρα η φετινή Μέρα των Δισκοπωλείων. Χθες λέγαμε για την επανακυκλοφορία του άλμπουμ 'Elephant' των White Stripes, δέκα χρόνια μετά.

Αλλά οι special κυκλοφορίες για την ημέρα, δεν περιορίζονται φυσικά εκεί.

Οι Flaming Lips θα κυκλοφορήσουν το μοναδικό Zaireeka, αυτό με τους τέσσερις δίσκους που πρέπει να παιχτούν ταυτόχρονα (αυτό που δεν κατάφερε κανείς μας), σε έγχρωμο δωδεκάιντσο βινύλιο, remastered και νέο εικαστικό.

Οι Iron & Wine θα κυκλοφορήσουν ένα επτάιντσο single με δύο νέα κομμάτια, τα "Next to Paradise" και "Dirty Ocean". Και τα δύο κομμάτια δεν πρόκειται να υπάρχουν στο νέο άλμπουμ τους.

blackkeys2013

Οι Black Keys διασκευάζουν το "No Fun" των Stooges. Το κομμάτι θα κυκλοφορήσει σε επτάιντσο, μαζί με την αυθεντική εκτέλεση στο b-side.

Οι Foals θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ, με τίτλο Holy Fire, σε βινύλιο. Μαζί με το άλμπουμ θα περιέχει και ένα επτάιντσο με το "Bluebird", μαζί με ένα Friendly Fires remix του "My Number".

builttospill

Οι δε Built to Spill θα επανακυκλοφορήσουν το live album του 2000, τόσο σε βινύλιο, όσο και σε CD.

Οι Tegan and Sara έχουν συλλέξει δέκα remix του single τους "Closer", σε 12" βινύλιο, με εκδόσεις των Yeasayer, Chris Walla, Morgan Page και άλλων.

Οι Surfer Blood θα κυκλοφορήσουν σε επτάιντσο το "Demon Dance", από το επερχόμενο LP τους, Pythons. Μαζί θα περιέχεται και το ακυκλοφόρητο μέχρι τώρα κομμάτι "Slow Six".

{youtube}-fcBBEDF-VI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured