Δελτίο Τύπου

mkto

Στην Columbia Records/M2V υπέγραψαν οι MKTO. Το duo, το όνομα του οποίου αποτελεί συνδυασμό των αρχικών γραμμάτων των ονομάτων των δύο μελών (Malcolm Kelley και Tony Oller), κυκλοφόρησε μόλις το ντεμπούτο single του “Thank You” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

Το group ηχητικά προσφέρει ένα μίγμα από pop, hip-hop και R&B. Όντας και οι δύο ηθοποιοί (Ο Oller έχει συμμετάσχει στην σειρά της Disney ‘As The Bells Rings’, όπως επίσης και στην ταινία ‘Beneath The Darkness’, ενώ ο Kelley είχε σημαντικούς ρόλους στο ενεργητικό του, όπως στο hit show του ABC ‘LOST’ καθώς και στην ταινία ‘Antwone Fisher’), γνωριστήκαν για πρώτη φορά κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του ‘Gigantic’ το 2010. Λίγο αργότερα ξεκίνησαν να φτιάχνουν μουσική μαζί και τράβηξαν την προσοχή των τραγουδοποιών Emanuel Kiriakou και Evan Bogart (Beyonce, Rihanna, Ne-Yo, Jason DeRulo). Οι συγκεκριμένοι τραγουδοποιοί είναι οι παραγωγοί του επερχόμενου ντεμπούτο άλμπουμ των MKTO.

Στις 4 Ιανουαρίου η μπάντα παρουσίασε στο VEVO το ντεμπούτο video της για το “Thank You” και μέσα σε 48 ώρες ξεπέρασε τα 500.000 views και το 1 εκατομμύριο views την πρώτη εβδομάδα.

Οι MKTO έχουν χαρακτηριστεί από το Seventeen Magazine ως “new music crush” και το Entertainment Tonight έγραψε για το “Thank You”,“a catchy debut single”.

{youtube}X0gtzHJphVg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured