Δελτίο Τύπου

destinyschild

Οι Music World Entertainment/Columbia Records/Legacy Recordings θα κυκλοφορήσουν το Love Songs, μια νέα συλλογή με τα καλύτερα "αισθησιακά και ρομαντικά" τραγούδια του κορυφαίου συγκροτήματος Destiny’s Child, την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013.

Το Love Songs περιλαμβάνει και το "Nuclear", το πρώτο νέο τραγούδι των Destiny’s Child από το 2004, σε παραγωγή του Pharrell Williams (ο οποίος έγραψε το τραγούδι μαζί με την Michelle Williams των DC και τους James Fauntleroy και Lonny Bereal).

Πρόκειται για τη δεύτερη συλλογή των Destiny’s Child που θα κυκλοφορήσει από την Legacy Recordings. Η πρώτη, Playlist - The Very Best of Destiny's Child, είναι η πιο επιτυχημένη από την δημοφιλή σειρά του label “Playlist”. Κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2012, γιορτάζοντας την 15η επέτειο του #1 ντεμπούτο single του group, από το 1997. Η “playlist” συλλογή με τα 14 τραγούδια περιλαμβάνει και τα πέντε #1 pop και #1 R&B hits στο Billboard των Destiny’s Child.

Εκτός από το “Nuclear”, το Love Songs περιέχει επιλογές από το Destiny's Child του 1998 ("Killing Time", "Second Nature"), το The Writing's On The Wall του 1999 ("Now That She's Gone", "If You Leave" featuring Next, "Temptation"), το Survivor του 2001 ("Brown Eyes", "Emotion") και το Destiny Fulfilled του 2004 ("Cater 2 U", "If", "T-Shirt", "Love"). Επιπλέον θα βρείτε το remix του Timbaland στο "Say My Name" (αρχικά είχε κυκλοφορήσει στο This Is The Remix του 2002) και το “Heaven” της Kelly Rowland (ένα εξαιρετικό track από το Simply Deep, το solo αλμπουμ της του 2002).

1. 'Cater 2 U'
2. 'Killing Time'
3. 'Second Nature'
4. 'Heaven'
5. 'Now That She's Gone'
6. 'Brown Eyes'
7. 'If'
8. 'Emotion'
9. 'If You Leave' (feat Next)
10. 'T-Shirt'
11. 'Temptation'
12. 'Say My Name' (Timbaland Remix)
13. 'Love'
14. 'Nuclear'

{youtube}JAyBW22kI1o{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured