Δελτίο Τύπου

newpolitics

Οι New Politics κυκλοφορούν το νέο τους single “Harlem”, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα στις 22 Ιανουαρίου.

Επιπλέον, οι New Politics, οι οποίοι βρίσκονται στο studio δουλεύοντας το δεύτερο άλμπουμ τους, που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά από την RCA Records, θα περιοδεύσουν με τους Twenty One Pilots.

Το 2010 οι New Politics κυκλοφόρησαν το ομότιτλο debut album τους από την RCA Records. Το album περιλάμβανε τα singles “Yeah Yeah Yeah” (ήταν στην καμπάνια της Dell ενώ ήταν και το Alli Theme Song στην Dew Tour 2010 και στη Lucas Oil Pro Motocross tour) και το “Dignity”. Το MTV τους είχε στην κατηγορία “Buzzworthy” και ονόμασε τους New Politics ως “2011 Artists To Watch” και ήταν επίσης ως MTV PUSH. Οι New Politics έχουν περιοδεύσει με τους 30 Seconds to Mars, Neon Trees και Dirty Heads μεταξύ άλλων. Το 2011 πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους στην τηλεόραση στο “Jimmy Kimmel Live!” του ABC και επίσης εμφανίστηκαν στο The Daily Habit του Fuel TV.

Οι New Politics θα περιοδεύσουν ξανά και θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν τα γεμάτα ενέργεια show τους, τα οποία το Spin.com τα χαρακτήρισε “…the night’s most lasting take-away” όταν εμφανίστηκαν στο SXSW.

Οι New Politics είναι οι David Boyd (vocals), Soren Hansen (vocals/guitar) και Louis Vecchio (drums).

http://www.newpoliticsrock.com/

 

{youtube}CiYfzcEwQ9o{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured