BobbyWomacknew

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε ότι πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ ο Bobby Womack. Δυστυχώς, κάναμε κι εμείς πλάκα με τις δηλώσεις του για τη Lana Del Rey που δεν θυμόταν ούτε το όνομά της, παρότι η συνεργασία τους ήταν και η κορυφαία στιγμή του τελευταίου του άλμπουμ, αλλά δεν τυχαίο το γεγονός. Ούτε και αυτό στο οποίο αποκάλεσε τον Albarn... 'Damon Osbourne'.

Ο Womack δυσκολεύεται πολύ να θυμηθεί τα ονόματα των κομματιών του, αλλά και των συνεργατών του. Ο ίδιος δήλωσε, με αφοπλιστική ειλικρίνεια: "Ο γιατρός λέει ότι υπάρχουν δείγματα Αλτσχάιμερ. Δεν είναι άσχημα ακόμα τα πράγματα, αλλά θα γίνουν χειρότερα. Πώς είναι δυνατό να μη θυμάμαι κομμάτια που έγραψα ο ίδιος; Είναι εκνευριστικό".

Και συνέχισε με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε προχθές: "Ευχαριστώ όλους τους fan μου για τις προσευχές και τις ευχές τους για το καλύτερο. Το εκτιμώ αληθινά και νιώθω την αγάπη σας. Με την υποστήριξη πολλών καλών γιατρών, της οικογένειάς μου και των fan μου, θα συνεχίσω να γράφω και να ερμηνεύω και να φέρνω καλή μουσική στον κόσμο, όσο μπορώ".

{youtube}_eJkETkfdSg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured