asaprocky

Τον αποκαλούν ήδη "χρυσό παιδί του hip hop". To πολύ-αναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ του A$AP Rocky, με τίτλο Long Live A$AP, θα κυκλοφορήσει -όπως έχουμε πει- στις 14 Ιανουαρίου 2013 από την Polo Grounds Music/RCA Records. Το album θα περιλαμβάνει το super hit “Goldie”, αλλά και το “F**kin’ Problems”, στο οποίο έκανε παραγωγή ο Noah “40” Shebib και στο οποίο συμμετέχουν οι Drake, 2 Chainz και Kendrick Lamar.

Ο A$AP Rocky έκανε διαθέσιμο μόλις το video του ομώνυμο του επερχόμενου άλμπουμ, στο οποίο τη σκηνοθεσία έκανε ο ίδιος, μαζί με την Sam Lecca.

Την αποκλειστική παραγωγή στο LONG.LIVE.A$AP έχουν κάνει οι A$AP Rocky και A$AP Yams, ενώ θα περιλαμβάνει συμμετοχές από τους ScHoolboy Q, Santigold, Joey Bada$, Yelawolf, Danny Brown, Action Bronson και Big K.R.I.T. Ο A$AP Rocky παίρνει τα ηνία ως παραγωγός και συμπαραγωγός σε αρκετά τραγούδια μαζί με τους Danger Mouse, Jim Jonsin, Rico Love, Clams Casino, Skrillex, Hit-Boy και άλλους.

Η standard έκδοση του LONG.LIVE.A$AP θα περιέχει 12 τραγούδια και η deluxe έκδοση θα περιλαμβάνει τέσσερα επιπλέον τραγούδια, ανάμεσά τους τα “I Come Apart” (με τη συμμετοχή της Florence Welch) και “Ghetto Symphony” (με τη συμμετοχή των Gunplay & A$AP Ferg). Και οι δύο εκδόσεις του album θα πουλιούνται στο επίσημο site του A$AP Rocky στο asvpxrocky.com.

{youtube}1F50k0MDJ10{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured